Κι όμως υπάρχει ζωή στο "Pacific Rim 2" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κι όμως υπάρχει ζωή στο “Pacific Rim 2”

Ειδήσεις | 14-5-2016 |

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από τότε που είδαμε το Guillermo del Toro να φέρνει την ανθρωπότητα ένα βήμα πριν το απόλυτο χάος. Ιούλιος του 2013 ήταν όταν οι ωκεανοί άνοιξαν στα δυο, και από τον πυρήνα της γης βγήκαν γιγάντια τέρατα που απείλησαν να αφανίσουν κάθε ίχνος ζωής στον πλανήτη.
Η ταινία που έφερε ανεξίτηλη την σφραγίδα του ξεχωριστού σκηνοθέτη άρεσε πολύ στο κινηματογραφικό στερέωμα και αμέσως άνοιξαν συζητήσεις για πιθανές συνέχειες χωρίς όμως ποτέ να υπάρχει κάτι επίσημο.. μέχρι χτες.

Καθώς φαίνεται λοιπόν, έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του “Pacific Rim 2”. Το έγκυρο Hollywood Reporter αναφέρει πως βρέθηκε ο σεναριογράφος που θα γράψει τις νέες περιπέτειες των Kaiju επί γης και δεν είναι άλλος από τον Derek Connolly(Jurassic World). Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την συγγραφή του 9ου επεισοδίου του Star Wars, θα σταθεί στο πλευρό του σκηνοθέτη Steven S. DeKnight για να δώσουν επιτέλους ζωή στην fantasy ιστορία. Όσον αφορά τον del Toro θα παραμείνει στο επικερδές project από το πόστο του παραγωγού.

Θα έχει το sequel του “Pacific Rim” Arya Stark;

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν σεναριογράφο που γνωρίζει καλά τις ιστορίες τεράτων. Πέραν του “Jurassic World” που είδαμε στις σκοτεινές αίθουσες την χρονιά που μας πέρασε, έχει αναλάβει την συγγραφή τόσο του “Jurassic World 2″ όσο και του”Kong: Skull Island”. Και φυσικά όπως προαναφέραμε είναι ο άνθρωπος που θα γράψει ιστορία και για τον “Πόλεμο των Άστρων”. Όπερ σημαίνει πως το Hollywood μέχρι στιγμής του εμπιστεύεται μερικά από τα πιο επικερδή εγχειρήματα του.
Επί της ουσίας πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα για το μέλλον του “Pacific Rim” που έμοιαζε πιο δυσοίωνο από ποτέ..

Το “Pacific Rim 2” έχει νέο σκηνοθέτη..

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,