Κι ο Jamie Bell υποψήφιος 007! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κι ο Jamie Bell υποψήφιος 007!

Ειδήσεις | 27-5-2016 |

Οι πιέσεις που ασκεί αδιάκοπα η MGM στον Daniel Craig για μια-δυο τελευταίες ταινίες καθώς φαίνεται δεν αποδίδουν. Ο 48χρονος ηθοποιός δείχνει αποφασισμένος να ακολουθήσει ένα κινηματογραφικό μονοπάτι μακριά από το σμόκιν του 007. Η MGM αφού είδε και την τελευταία αστρονομική προσφορά της στον γοητευτικότατο Daniel να πέφτει στο κενό, πλέον μοιάζει να το παίρνει απόφαση πως το διαζύγιο.. φυγείν αδύνατον.

Επίσης: Οριστικό φινάλε για Daniel Craig και James Bond, αναλαμβάνει ο Tom!

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond: Βάζουμε κάτω τους επικρατέστερους

Τούτος είναι ο λόγος που τα ονόματα για τους διαδόχους αυξάνονται και πληθύνονται ασταμάτητα και σε καθημερινή βάση. Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην λίστα, μερικές ώρες πριν, αυτό του Jamie Bell.
Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται η ανάμειξη του Bell με τον 007. Η Barbara Broccoli που κινεί τα νήματα πίσω από τις ταινίες του James Bond από το πόστο του παραγωγού, κατέχει την ίδια θέση στην ταινία που πρωταγωνιστεί ο Jamie Bell τούτη την στιγμή και βρίσκεται ακόμη σε παρασκευαστικό στάδιο. Μάλλον κάτι κάνει πολύ καλά στο “Film Stars Don’t Die” ο 30χρονος ηθοποιός για να πείσει την παραγωγό να του δώσει έναν από τους πιο ιστορικούς ρόλους της μεγάλης οθόνης και μάλιστα παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Μη χάσεις: Her name is Bond. Jane Bond – Η Gillian Anderson στον αγώνα για τον επόμενο 007

Ο Βρετανός ηθοποιός εντάχθηκε σε μια λίστα που μέχρι πρότινος κρατούσε τον τίτλο του φαβορί ο συμπατριώτης του Tom Hiddleston. Στο πέρασμα των ημερών θα φανεί αν ο Bell καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα και να εκτοπίσει τον έτερο διεκδικητή της Aston Martin.

Οι φήμες μπορεί να φουντώνουν καθημερινά για τον διάδοχο του Bond, εντούτοις ο προκάτοχος Daniel Craig καθώς φαίνεται ατενίζει αγέρωχα προς άλλους κινηματογραφικούς γαλαξίες. Έβαλε τελεία στον 007 και συνεχίζει με “Logan Lucky”. Μάλιστα, αυτός θα είναι ο τίτλος της επόμενης ταινίας στην οποία θα συναντήσουμε τον αρρενωπό άντρα. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Katherine Heigl ενώ στην σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Steven Soderbergh.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,