Η Robin Wright, απαίτησε και πήρε ίδιο μισθό με τον Kevin Spacey, για το "House of Cards" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Robin Wright, απαίτησε και πήρε ίδιο μισθό με τον Kevin Spacey, για το “House of Cards”

Ειδήσεις | 19-5-2016 |

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται, και όταν λέμε αυτοκρατορία εννοούμε τις γυναίκες στο Hollywood, οι οποίες πλέον πατάνε πόδι, απαιτούν ίση μεταχείριση, τα καταφέρνουν, και πολύ καλά κάνουν. Έτσι και η Robin Wright, ή αλλιώς αγαπημένη μας Claire Underwood, στο “House of Cards”.

Η ηθοποιός, αλλά και σκηνοθέτης πολλών επεισοδίων της σειράς, ειδικά στον 4ο κύκλο, απαίτησε από την παραγωγή ίδιο μισθό με αυτόν του συμπρωταγωνιστή της, Kevin Spacey, και τον κέρδισε.

Για όσους δεν γνωρίζετε, η Wright ενσαρκώνει την πρώτη κυρία και σύζυγο του προέδρου της Αμερικής, σε μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν προβληθεί ποτέ.

Η “Huffington Post” μεταδίδει ότι η Wright δήλωσε σε συνέντευξή της την προηγούμενη Τρίτη, ότι απαίτησε τον ίδιο μισθό με τον Spacey, όταν είδε τα στατιστικά της σειράς, και ανακάλυψε ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στις 2 τελευταίες σεζόν, ο χαρακτήρας της ήταν δημοφιλέστερος, και απείλησε την παραγωγή ότι σε περίπτωση που δεν το δεχτούν θα βγει δημόσια να μιλήσει για την μισθολογική αδικία.

 Επίσης, η Wright δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετές σειρές και ταινίες στις οποίες τα πατριαρχικά μοντέλα είναι εξίσου σημαντικά με τα μητριαρχικά, όπως ακριβώς και στο “House of Cards”.
Claire να ξέρεις… Εμείς μαζί σου…
Διαβάστε περισσότερα για: ,