Η ιστορία του υποβρυχίου Kursk, θα έχει και Colin Firth – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ιστορία του υποβρυχίου Kursk, θα έχει και Colin Firth

Ειδήσεις | 30-5-2016 |

Η αληθινή τραγική ιστορία του υποβρυχίου Kursk, θα έρθει στη μεγάλη οθόνη, και έχει νέα προσθήκη στο cast. Ο Colin Firth βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετέχει, ενώ γνωρίζουμε ήδη ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Matthias Schoenaerts.

Το Kursk θα σκηνοθετηθεί από τον Thomas Vinterberg, ο οποίος πέρσι μας χάρισε το “Far From The Madding Crowd, (ξανά με τον Schoenaerts). Όπως αναφέραμε η ταινία θα μιλάει για την βύθιση του ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου. Το σκάφος, για το οποίο το ρωσικό κράτος ήταν ιδιαιτέρως υπερήφανο, βυθίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Μπάρεντς, τον Αύγουστο του 2000. Η προσπάθεια του πληρώματος να επιβιώσει, έφτασε σε όλα τα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεων σε όλο τον κόσμο, καθώς οι πάντες μιλούσαν για μάχη πολιτικών συμφερόντων, και οι οικογένειες τους προσπαθούσαν να πιέσουν την κατάσταση προς διάσωσή τους.

Το σενάριο ανήκει στον Robert Rodat, και είναι διασκευή του βιβλίου του Robert Moore, A Time To Die. Την παραγωγή υποστηρίζει η εταιρεία του Luc Besson, EuropaCorp.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,