Η Harley Queen έρχεται παρέα με την Batgirl... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Harley Queen έρχεται παρέα με την Batgirl…

Ειδήσεις | 17-5-2016 |

Όλος ο κινηματογραφικός γαλαξίας περιμένει καρτερικά τον Αύγουστο για να δει την “Suicide Squad” να σώζει την ανθρωπότητα, από μια άγνωστη απειλή, με ξεχωριστούς κι ανορθόδοξους τρόπους. Οι φαν του επικερδούς project λοιπόν, θα χαρούν στο άκουσμα της παρακάτω είδησης.

Αναμφίβολα η εντυπωσιακή Margot Robbie έδωσε στον χαρακτήρα της Harley Queen την σαγήνη και την γλυκιά παράνοια που γρήγορα μετέτρεψε την εκκεντρική πρωταγωνίστρια της “Suicide Squad” σε αγαπημένο παιδί των σινεφίλ, και μάλιστα, πριν καν δούνε την ταινία.

H Margot Robbie γίνεται πολύ άτακτη Harley Queen 

Επομένως καμία έκπληξη δεν προκαλεί η είδηση που θέλει την Warner Bros. να έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη ιστορία που θα αφορά εξ’ ολοκλήρου τις περιπέτειες της αισθησιακής Harley Queen. Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, το φιλμ δεν θα είναι μια σόλο ταινία της ιδιαίτερης ηρωίδας. Αντίθετα θα περιλαμβάνει πλήθος υπερηρώων θηλυκού γένους, μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και η Batgirl.

Πρόσφατα η DC εισήγαγε στον δικό της πλανήτη μια νέα σειρά comics ονόματι DC SuperHero Girls που εστιάζει ολοκληρωτικά στο ωραίο φύλλο. Batgirl, Poison Ivy, Katana, Bumblebee και φυσική η Harley Queen αναμένεται να έχουν σύντομα την δική τους σελίδα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Μέχρι τότε αγαπητέ cinefreak πάρε μια γεύση από “Suicide Squad” πριν την δεις στις σκοτεινές αίθουσες στις 5 του Αυγούστου.

300242-batgirl-07