Η Anne Hathaway μεταφέρει το "σανίδι" στο.. "πανί"! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Anne Hathaway μεταφέρει το “σανίδι” στο.. “πανί”!

Ειδήσεις | 6-5-2016 |

Εκτός από απαράμιλλο ταλέντο και ξεχωριστή ομορφιά η Anne Hathaway, καθώς φαίνεται, διαθέτει και ιδιαίτερη φαντασία. Η οσκαρική ηθοποιός την χρονιά που μας πέρασε ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και παρέδωσε αλησμόνητες παραστάσεις (σύμφωνα πάντα με τις κριτικές). Η δραματική παράσταση “Grounded” δεν αγαπήθηκε μόνο από την 33χρονη πρωταγωνίστρια αλλά κι από όλους εκείνους που έσπευσαν να την παρακολουθήσουν στην καρδιά της Νέας Υόρκης μέσα στο 2015.

Η Hathaway από την πλευρά της ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το εν λόγω θεατρικό που αποφάσισε να το μεταφέρει και στην μεγάλη οθόνη. Φυσικά η ίδια θα βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ θα επωμιστεί και τα βάρη της παραγωγής του φιλμ παρέα με τους Ben Forkner και Suzan Bymel των Sindney Kimmel Entertainment και Entertainment 360. Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η επικεφαλής του στούντιο της Sidney Kimmel, Carla Hacken, έχει συνεργαστεί με την Hathaway σε πληθώρα επιτυχημένων ταινιών(“The Devil Wears Prada“, “Bride Wars“, “Love and Other Drugs“).

Σύμφωνα με το Variety, η πολυτάλαντη ηθοποιός είναι τόσο “ηλεκτρισμένη” με το “Grounded” που εξασφάλισε τα πνευματικά δικαιώματα για την μεταφορά του θεατρικού στην μεγάλη οθόνη πριν ακόμη δώσει την πρώτη της παράσταση στο Public Theater της Νέας Υόρκης. Η ιστορία του έργου ακολουθεί μια Αμερικανίδα πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας(Hathaway) και την μεταφορά του στην μεγάλη οθόνη έχει αναλάβει ο George Brant(ο ίδιος έχει γράψει και το θεατρικό).

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία παράσταση που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την θεατρική της υπόσταση. Η κινηματογραφική μετάβαση εντούτοις, απαιτεί τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά κι ελλοχεύει πάμπολλους κινδύνους. Όπως και να’ χει θα αργήσουμε πολύ ακόμη να δούμε τούτο το αξιοπερίεργο εγχείρημα της Anne Hathaway. Προς το παρών αναμένουμε την γοητευτικότατη ηθοποιό στις νέες περιπέτειες της Αλίκης. “Alice Through the Looking Glass” από τις 27 του Μάη στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,