Έρχεται νέος "Garfield"... δυστυχώς! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται νέος “Garfield”… δυστυχώς!

Ειδήσεις | 24-5-2016 |

Καθώς φαίνεται οι περιπέτειες του ιδιαίτερου γάτου στην μεγάλη οθόνη δεν έχουν ρίξει αυλαία. Η Alcon Entertainment έχει στα σκαριά ένα ολοκαίνουριο animation που θα ακολουθεί τον “Garfield” στις νέες του σκανταλιές.

Ο δημιουργός του διάσημου γάτου Jim Davis θα δώσει το παρών από το πόστο του εκτελεστικού παραγωγού παρέα με τον Bridget McMeel της Amuse και τους Johnson και Kosove της Alcon.

Η δημιουργία του Jim Davis έχει αγαπηθεί από κάθε γενιά στο πέρασμα των χρόνων και είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε τούτο το animation στην μεγάλη οθόνη” ήταν αυτολεξεί η ανακοίνωση των Johnson και Kosove.

O αχόρταγος γάτος ξεπήδησε μέσα από τις σελίδες των comic για λογαριασμό της μεγάλης οθόνης πρώτη φορά το 2004. Έπειτα τον είδαμε και στο sequel του 2006 “Garfield: A Tail of Two Kitties” χωρίς όμως να καταφέρνει έστω σε μια από τις δύο ταινίες να ξεπεράσει το θεόρατο εμπόδιο της μετριότητας.

Μπορεί η επικρατούσα άποψη να ήθελε τα κινούμενα σχέδια να απευθύνονταν κυρίως στα μικρότερα μέλη της οικογένειας στο παρελθόν, εντέλει όμως αυτό ήταν μια άποψη που δεν είχε καμία βάση και γρήγορα ξεπεράστηκε. Σε μια εποχή που animated films όπως το “Zootopia” και το “Inside Out” σπάνε ταμεία πετυχαίνοντας παράλληλα τον δύσκολο στόχο του βαθύτερου νοήματος… ο νέος “Garfield” οφείλει να κάνει στροφή 360 μοιρών από τα προγενέστερα, παλιομοδίτικα έργα που είδαμε μια δεκαετία πριν.

Δεν έχει καμία λογική η απάντηση που επικαλούνται μερικοί ότι ο Garfield δημοσιεύτηκε σε 2.600 εφημερίδες και διαβάστηκε από 260.000.000 αναγνώστες… Ούτε ότι η πρώτη και η δεύτερη ταινία τα πήγαν καλά στον μαραθώνιο των box office…

Οι εποχές έχουν αλλάξει και ειδικά στον κινηματογράφο! Εκεί όπου το animation πλέον μεταφέρει περισσότερα μηνύματα και νοήματα από οποιοδήποτε άλλο είδος..

garfield

Διαβάστε περισσότερα για: , ,