Επιστρέφει το "The Craft" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιστρέφει το “The Craft”

Ειδήσεις | 4-5-2016 |

20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που είδαμε τις 4 μάγισσες στις οθόνες μας, το The Craft επιστρέφει. Τις φήμες επιβεβαίωσε ο παραγωγός της ταινίας Douglas Wick, ο οποίος όμως είπε ότι πρέπει να περιμένουμε περισσότερα, από ένα απλό sequel.

Και για όσους το έχουν χάσει, πράγμα το οποίο θεωρούμε απίθανο, η ταινία του 1996 μιλούσε για 4 φίλες (Fairuza Balk, Neve Campbell, Robin Tunney, Rachel True) οι οποίες ασχολήθηκαν με τη μαγεία, και στην προσπάθεια τους να καλυτερεύσουν τη ζωή τους, τα πράγματα, φυσιολογικά, πήραν τον στραβό τον δρόμο. Θυμήσου τι είχαμε γράψει για την ταινία στο Guilty Pleasure μας.

Πλέον η ταινία θεωρείται κλασική των 90’s. Για χρόνια μιλήσουν για μία συνέχεια, αλλά το τηλεοπτικό Charmed τους έκλεψε τη δόξα. Τώρα όμως είμαστε έτοιμοι για να τις υποδεχτούμε ξανά.

“Δεν θα το ονομάσουμε remake, αλλά μια ιστορία 20 χρόνια μετά,” δηλώνει ο Wick. Προσθέτει: “Θα υπάρξουν αναφορές στην πρώτη ταινία, και έτσι θα δούμε την σύνδεση του τότε, και το πώς αυτές οι γυναίκες διαχειρίστηκαν τη μαγεία τους αρκετά χρόνια μετά.”

Ο Jeigh Janiak, του Honeymoon, θα συνυπογράφει το σενάριο με τον συνεργάτη του Phil Graziadei, και θα σκηνοθετήσει. Ημερομηνία εξόδου, cast και υπόθεση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά φήμες θέλουν τη Sony, να επιθυμεί να βγει η ταινία το συντομότερο.

Διαβάστε περισσότερα για: