Επιστρέφει ο Jesse Eisenberg σαν Lex Luthor; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιστρέφει ο Jesse Eisenberg σαν Lex Luthor;

Ειδήσεις | 30-5-2016 |

Και μπορεί η τελευταία ταινία του Zack Snyder, Batman v Superman: Dawn of Justice να δέχτηκε σκληρή κριτική από τους πάντες, και μπορεί επίσης να μας απογοήτευσε σε πολλά σημεία, κυρίως πλοκής, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν άρτια κινηματογραφικά.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ περίμεναν όλοι την ερμηνεία του Ben Affleck σαν Batman, την παράσταση έκλεψε ο κακός της υπόθεσης, Lex Luthor, τον οποίο κατάφερε να ζωντανέψει με μοναδικό τρόπο ο Jesse Einsenberg.

Στο τέλος της ταινίας είδαμε τον Luthor να μεταφέρεται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, πράγμα το οποίο μας έκανε να αναρωτιόμαστε για το μέλλον του χαρακτήρα και την συμμετοχή του στο “Justice League: Part One”.

Ο ηθοποιός μίλησε στα πλαίσια της MCM London Comic-Con, και απάντησε σε αυτό το ερώτημα: “Είμαι στο περίμενε. Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, και περιμένω να μάθω σχετικά με την συμμετοχή μου. Δεν ξέω τι μου επιτρέπεται να πω, επειδή πιστεύω πως η DC με παρακολουθεί, και αν πω κάτι λάθος, ξέρετε, θα είμαι εκτός. Αλλά ναι, θα είμαι, το αγαπώ, και αγαπώ όσους είναι εμπλεκόμενοι. Ξέρετε, είναι μία ομάδα πραγματικά ταλαντούχων.”

Τελικά έχουμε μία απάντηση, και περιμένουμε πώς και πώς να μάθουμε τι ρόλο θα παίξει ο Luthor στο επόμενο κεφάλαιο του franchise.

Διαβάστε περισσότερα για: ,