Επιστρέφει η "Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιστρέφει η “Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα”

Ειδήσεις | 10-5-2016 |

H “Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα” μπορεί να άργησε αλλά τελικά θα γίνει… ξανά. Ίσως το κυριότερο πρόβλημα στις μέρες μας να ήταν η έλλειψη βρικολάκων αλλά και πάλι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί διαχωριστικό εμπόδιο ανάμεσα στο Hollywood και τα δολάρια.

Οι ιθύνοντες της Warner Bros. λοιπόν, καθώς φαίνεται βρήκαν στο πρόσωπο του Jared Leto τον ψυχρό και αιμοβόρο Lestat. Πρόκειται για τον ήρωα που ενσάρκωσε ο Tom Cruise στο original φιλμ του 1994.

Ο Josh Boone(“The Fault in Our Stars”) ολοκλήρωσε παρέα με την Jill Killington το σενάριο που βασίζεται στις νουβέλες “Interview with the Vampire” και “The Vampire Lestat” της Anna Rice.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι Alex Kurtzman και Roberto Orci (“The Amazing Spider-Man”, “Star Trek”), με τον Bobby Cohen (“The Mummy”, “Now You See Me”) να συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός.

Η σειρά βιβλίων “The Vampire Chronicles” της Anne Rice, πάνω στην οποία θα βασίζεται και η ταινία, εκδίδεται από το 1976, με τον πιο πρόσφατο τίτλο να έχει κυκλοφορήσει το 2014. Η “Συνέντευξη” εστιάζει στις ζωές των βρυκολάκων Louis de Pointe du Lac(Brad Pitt), του Lestat de Lioncourt(Tom Cruise), αλλά και της κόρης τους Claudia(Kirsten Dunst)

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,