Άρχισε γυρίσματα ο Wolverine για 3η και τελευταία φορά! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Άρχισε γυρίσματα ο Wolverine για 3η και τελευταία φορά!

Ειδήσεις | 10-5-2016 |

Η αντίστροφη μέτρηση για την Αποκάλυψη έχει αρχίσει. Στις 27 του Μάη οι X-Men φέρνουν την συντέλεια και το κινηματογραφικό σύμπαν κινείται στους ρυθμούς τους. Οι συνεντεύξεις τύπου και οι εκδηλώσεις, διεξάγονται η μία μετά την άλλη για την προώθηση του φιλμ και σε μια από αυτές ο παραγωγός του επικερδούς project, Simon Kinberg, παρέδωσε την επόμενη είδηση..

“Τα γυρίσματα του ‘Wolverine 3’ έχουν αρχίσει! Πρόκειται για έναν νέο Wolverine ριζοσπαστικό, τολμηρό και καθόλα διαφορετικό σε σχέση με αυτά που είδαμε στις προηγούμενες ταινίες” ήταν αυτολεξεί τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Genre Films, κι ενώ απέφυγε να επιβεβαιώσει την συμμετοχή του Patrick Stewart(Professor X) στο τελευταίο μέρος της τριλογίας, στάθηκε στην ακαταλληλότητα του φιλμ..

“Δεν είμαι σίγουρος ότι επιτρέπεται να μιλήσω για την εμφάνιση του Patrick Stewart στο φιλμ, παρόλα αυτά θα συμφωνήσω στο ότι υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από αυτό το θέμα.. Ουσιαστικά πρόκειται για μία βίαιη ταινία που θα λαμβάνει χώρα κάπου στο μέλλον. Είναι μια ιστορία με αρκετά western χαρακτηριστικά , τελείως διαφορετικά από αυτά που είδαμε στο παρελθόν.”

Η αποκάλυψη του Simon Kinberg ότι πρόκειται για στόρι που διαδραματίζεται σε μελλοντικό χρόνο άνοιξε νέες συζητήσεις που θέλουν το “Wolverine 3” να είναι η συνέχεια του “X-Men: Days of Future Past”.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,