Αλλαγές στο καστ του Sense8 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αλλαγές στο καστ του Sense8

Ειδήσεις | 5-5-2016 |

Η αγαπημένη σειρά των αδερφών Wachowski Sense8, μετά τον εκπληκτικό πρώτο κύκλο που μας χάρισε και μας άφησε να ζητάμε και άλλο, ετοιμάζεται για τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο της.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, λίγα πράγματα είναι γνωστά για τον δεύτερο κύκλο. Μόνο από μερικές φωτογραφίες μελών του καστ φαίνεται πως πραγματοποιούνται γυρίσματα σε Ιταλία και Ινδία.

capheus-sense8

Όμως υπάρχει μια σημαντική αλλαγή στο βασικό καστ. Ο χαρακτήρας του Capheus αλλάζει πρόσωπο, καθώς ο βρετανός ηθοποιός Aml Ameen  που ερμήνευε τον ρόλο στην πρώτη σεζόν έφυγε ξαφνικά από την παραγωγή και ο ρόλος του ανατέθηκε στον Toby Onwumere. Ο Capheus “Van Damme” είναι ο νεαρός κενυάτης στο Nairobi που προσπαθεί να κερδίσει χρήματα για να αγοράσει φάρμακα στην άρρωστη από AIDS μητέρα του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αποχώρησε μάλλον σχετίζονται με κάποιες καλλιτεχνικές διαφορές που φαίνεται να είχε ο  ηθοποιός με τη Lana Wachowski. Διαφορές οι οποίες εντάθηκαν κατά τις πρόβες που γίνονταν στο Βερολίνο και έφτασαν σε οριακό σημείο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Ινδία. Έτσι μετά από μερικά επεισόδια που γυρίστηκαν ο Aml Ameen  αποχώρησε και ο ρόλος του βρήκε αντικαταστάτη.

Εμείς παρόλα αυτά περιμένουμε με αγωνία τον 2ο κύκλο του Sense8 που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Αλλά επειδή Wachowski είναι αυτοί, ποτέ δεν ξέρεις!

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,