Αυτή είναι η υπόθεση της νέας "Μούμιας" του Tom Cruise - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας “Μούμιας” του Tom Cruise

Ειδήσεις | 9-5-2016 |

Όταν μάθαμε ότι η “Μούμια” θα επιστρέψει, όσο να πεις είχαμε μέσα μας μία αμφισβήτηση. Δικαίως. Η Universal όμως πιστεύει στο porject, και ποιοι είμαστε εμείς για να το αμφισβητήσουμε.

Ο Tom Cruise εργάζεται λοιπόν σκληρά για το redo του The Mummy, και μετά από αρκετό καιρό η Universal Pictures μας έδωσε την επίσημη σύνοψη της ταινίας. Πέρα από τον Tommy, θα δούμε και τους Sofia Boutella,Annabelle Wallis, Courtney B. Vance και ίσως και τον Russell Crowe. 

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Και ενώ όλοι θεωρούσαν πως είναι ασφαλώς ενταφιασμένη κάτω από την ασυγχώρητη έρημο, μία αρχαία βασίλισσα (Sofia Boutella), της οποίας η μοίρα και η ζωή της αφαιρέθηκαν άδικα, ξυπνάει στο τώρα, φέρνοντας μαζί της εχθρότητα μίας χιλιετίας και τρόμους που αψηφούν την ανθρώπινη αντίληψη. 

Από την άμμο της Μέσης Ανατολή, διαμέσου κρυφών λαβυρίνθων μέχρι το σύγχρονο Λονδίνο, η Μούμια φέρνει αγωνίες σε μία νέα εκδοχή, για τους σύγχρονους θεούς και δαίμονες. 

Το σενάριο υπογράφει ο Jon Spaihts (Prometheus), και η σκηνοθεσία ανήκει στον Alex Kurtzman. Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο του 2017, όπου και θα δούμε αν η Universal έχει δίκιο.

Διαβάστε περισσότερα για: ,