Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα γίνει... Han Solo - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα γίνει… Han Solo

Ειδήσεις | 15-4-2016 |

Καθώς φαίνεται ο “νεαρός” Han Solo βρίσκει σιγά-σιγά τον άνθρωπο που θα μπει στα παπούτσια του και θα πιλοτάρει το μεγαλοπρεπέστατο Millennium Falcon στο πλευρό του Chewbacca.
Ο Alden Ehrenreich λοιπόν, είναι έτοιμος να πάρει το χρίσμα από Disney και Lucasfilm για μία ταινία που είναι προγραμματισμένη για τον Μάιο του 2018 και αφορά εξολοκλήρου τον Han Solo στα χρόνια της νιότης.

Ο 26χρονος ηθοποιός βρίσκεται σε καλό κινηματογραφικό φεγγάρι αφού μετά την συνεργασία του με τον Woody Allen στο “Blue Jasmine”(2013), ξεδίπλωσε τις υποκριτικές του αρετές, υπό την καθοδήγηση των αδελφών Coen, μερικούς μήνες πριν στο “Hail! Ceasar“. Ενδιάμεσα βέβαια τον είχαμε δει τόσο στο “Beautiful Creatures” όσο και στο “Stocker”. Αμφότερα το 2013.

Τι γνώμη έχει ο Harisson Ford για το spin-off του Han Solo;

Όσον αφορά τον γαλαξία “Star Wars” τώρα, ο νεαρός Ehrenreich τούτη την στιγμή μοιάζει να είναι ο επικρατέστερος από την τελική τριάδα (Taron Egerton και Jack Reynor οι άλλοι δύο) στην οποία είχαν καταλήξει οι ισχυροί άνδρες της παραγωγής. Τέλος, την σκηνοθετική καρέκλα μοιράζονται οι δημιουργοί των “21 Jump Street” και “The Lego Movie” Phil Lord και Chris Miller.

H Disney εξακολουθεί κινείται σε αστρικούς ρυθμούς. Το 2012 αποφάσισε να αγοράσει τη Lucasfilm, μόνο και μόνο για να αποκτήσει τα δικαιώματα του χρυσοφόρου «Star Wars». Τα 4 δισ. που δαπάνησε θεωρήθηκαν από αρκετούς ως μια επένδυση υψηλού ρίσκου για το θρυλικό στούντιο.

Τέσσερα χρόνια μετά το εκκωφαντικό deal, εκτός από την κυκλοφορία του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», έχουν ήδη ανακοινωθεί η παραγωγή των υπόλοιπων δύο ταινιών της τριλογίας, αλλά και αυτή τριών spin-off. Και όλα αυτά μέχρι το 2020! Είναι πλέον εμφανές ότι το σχέδιο της Disney ήταν εξαρχής να φτιάξει ένα κινηματογραφικό σύμπαν ανάλογο με αυτό της Marvel, που θα γεννήσει δεκάδες πολυδάπανα(κι ελπιδοφόρα) πρότζεκτ μέσα στα επόμενα χρόνια.

Δείτε εδώ το δίλεπτο trailer της επόμενης αστρικής πράξης “Rogue One: A Star Wars Story”

Θα κάνει, όντως, την εμφάνιση του στο “Rogue One” ο Darth Vader;

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αρχική λίστα με τους 9 υποψηφίους για τον ρόλο του Han Solo

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,