Το "The Mist" του Stephen King, γίνεται σειρά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “The Mist” του Stephen King, γίνεται σειρά

TV, Ειδήσεις | 18-4-2016 |

Και λογικά σε αυτό το σημείο έχετε καταλάβει ότι μάλλον κάτι γίνεται με τα τηλεοπτικά μας πράγματα. Οι κινηματογραφικοί ηθοποιοί στρέφονται στην τηλεόραση, και την ίδια πορεία φαίνεται να ακολουθούν και οι μεταφορές βιβλίων, οι οποίες όμως υπάρχουν ήδη στην κινηματογραφική μας ιστορία.

Επόμενος σταθμός, το Spike TV και η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Stephen King, The Mist. Τον προηγούμενο Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί από το δίκτυο η επιθυμία να γυριστεί ένα πιλοτικό επεισόδιο, και από εκεί θα αποφάσιζε αν θα συνεχίσει η σειρά. Το Deadline όμως τώρα μεταδίδει τα αποτελέσματα του πιλοτικού ήταν τέτοια, και έτσι το δίκτυο θα προχωρήσει στην δημιουργία ολόκληρης σειράς.

Η Sharon Levy, υπεύθυνη προγράμματος για νέες σειρές στο δίκτυο, αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση:”Από το πανέξυπνο μυαλό του Stephen King και την απίστευτη παραγωγή της TWC-Dimension TV, το The Mist θα οδηγήσει το κοινό σε μία μικρή πόλη και σε μυστηριώδη τρόμο.”

Είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα ξεκινήσουν γυρίσματα. Το πόσο ενδιαφέρον βέβαια θα είναι να ξαναδούμε την ιστορία μετά την κινηματογραφική μεταφορά του 2007, σε σκηνοθεσία Frank Darabont, είναι μία άλλη ιστορία. Αλλά μετά το 11.22.63, φαίνεται πως η τηλεόραση του πάει του King.

Μένει μόνο να περιμένουμε…

Διαβάστε περισσότερα για: ,