Το "Goosebumps / Ανατριχίλες" θα έχει και συνέχεια - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Goosebumps / Ανατριχίλες” θα έχει και συνέχεια

Ειδήσεις | 27-4-2016 |

Εν έτη 2016 μπορεί κανείς εύκολα να ξεχωρίσει το φιλοχρήματο πάθος που κυβερνά τον βιομηχανοποιημένο κινηματογράφο. Υποτυπώδες να είναι το κέρδος μια ταινίας, αρκεί για να έχει 2-3 sequel. Μια “αγνή κι αθώα” επιχείρηση που τρέχει αδιάκοπα στο πράσινο χαλί του δολαρίου. Με μια λέξη Hollywood.

Επομένως καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί η ανακοίνωση της Sony για συνέχεια των περιπετειών που είδαμε στο -αντικειμενικά μέτριο- “Goosebumps”. O Rob Letterman θα βρεθεί εκ νέου πίσω από τις κάμερες για να μεταφέρει τις σκηνοθετικές του οδηγίες ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον σεναριογράφο του πρώτου φιλμ, Darren Lemke. Τι μέλλει γενέσθαι όμως με τον πρωταγωνιστή Jack Black;

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter οι Letterman και Lemke είναι κλεισμένες υποθέσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τους παραγωγούς Deborah Forte και Neal H. Mortiz. Το έγκυρο site αναφέρει πως το μεγάλο στοίχημα του studio ακούει στο όνομα Jack Black, που μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται. Οι συζητήσεις για το sequel είχαν ξεκινήσει πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα το πρώτο μέρος, τούτη την στιγμή όμως ήρθαν και οι απαραίτητες επιβεβαιώσεις από μεριάς στούντιο.

Το best seller του Robert Lawrence Stine αφίχθη το 1992 και μεταφέρθηκε από την Sony στην μεγάλη οθόνη την χρονιά που μας πέρασε. Τα ταμεία γέμισαν με $156 εκατομμύρια δολάρια (παγκοσμίως) και, επίσημα πλέον, έπεται συνέχεια..

Διαβάστε εδώ την κριτική της ταινίας “Goosebumps”

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,