Τίτλος και ένας Birdman για τον νέο Spiderman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τίτλος και ένας Birdman για τον νέο Spiderman

Ειδήσεις | 14-4-2016 |

O νέος Spiderman που θα είναι μια σύμπραξη της Sony και της Marvel με την πρώτη να έχει τα δικαιώματά του, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Captain America Civil War, στο οποίο ο Spidey φαίνεται να έχει μεγάλο ρόλο τελικά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις ίδιες για τις οποίες μιλούν για την ταινία σαν μία από τις καλύτερες ταινίες που έφτιαξε ποτέ η Marvel.

H Sony ταυτόχρονα θα κάνει ένα reboot ακόμα του Spiderman με τον ιδιο ηθοποιό να παίζει τον Spidey (Tom Holland) και την πιθανότητα στις ταινίες Spiderman να δούμε και άλλους χαρακτήρες της Marvel. Η ταινία που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2017, πήρε χτες στο Cinemacon όνομα και εγένετο Spiderman: Homecoming, με τους περισσότερους να μιλάνε για αναφορά στο γεγονός ότι ο Spiderman επιστρέφει σπίτι του, την Marvel. Ταυτόχρονα επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι ο Spiderman θα είναι στην ταινία ακόμη στο σχολείο, και θα προσπαθεί να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στις εργασίες του και το να σώσει τον κόσμο.

Ταυτόχρονα όλο και αυξάνονται οι φήμες ότι ο Michael Keaton, του Birdman, θα είναι ο κακός της ιστορίας στο νέο Spiderman, χωρίς να έχει ωστόσο επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα.

Το σχετικό tweet:

Διαβάστε περισσότερα για: