Τι συμβαίνει με το οράμα της Rey όταν μπαίνουν μέσα τα prequels; (video) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι συμβαίνει με το οράμα της Rey όταν μπαίνουν μέσα τα prequels; (video)

Ειδήσεις | 8-4-2016 |

Αναμφίβολα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σκηνές του 7ου επεισοδίου του Star Wars, ήταν αυτή στην οποία η Rey(Daisy Ridley) περιπλανιέται στο υπόγειο του κάστρου της Maz Kanata. Τότε είναι λοιπόν που αγγίζει για πρώτη φορά το φωτόσπαθο του Luke Skywalker και νιώθει την Δύναμη να την κυριεύει. Στην συγκεκριμένη σεκάνς γεννήθηκαν πολλά ερωτηματικά μέσα από τα οράματα της νεαρής ηρωίδας, τα οποία ευελπιστούμε να απαντηθούν στο 8ο επεισόδιο.

Κι αν όμως όλο αυτό που βίωσε η Rey δεν ήταν όραμα αλλά ένας εφιάλτης? Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ακόμη και τα οράματα έχουν τις τρομακτικές τους στιγμές, εντούτοις ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν ήταν ένα άσχημο όνειρο;
Στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού λοιπόν, προσπάθησαν να δώσουν μια εφιαλτική νότα στην όλη εμπειρία που βίωσε η όμορφη πρωταγωνίστρια στο υπόγειο, προσθέτοντας στην εν λόγω σκηνή πληθώρα τρομακτικών στιγμών από προγενέστερα επεισόδια.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=L58oh3wIiNw]

Ο Jar Jar , ο Anakin, o Yoda ακόμη και η φωνή του Darth Vader κάνουν την εμφάνιση τους στο ανατριχιαστικό βίντεο. Εξαιρετική δουλειά στην αίθουσα του μοντάζ από όλους εκείνους που επιμελήθηκαν τούτο το ιδιαίτερο εγχείρημα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες του 8ου επεισοδίου

Επιστρέφει ο Master Yoda στο νέο επεισόδιο του “Star Wars”

Ρίξτε μια ματιά στο ολοκαίνουριο τρέιλερ του Rogue One: A Star Wars Story