Θα γυριστεί Sherlock Holmes 3 με Robert Downey Jr και Guy Ritchie - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα γυριστεί Sherlock Holmes 3 με Robert Downey Jr και Guy Ritchie

Ειδήσεις | 23-4-2016 |

Έχει περάσει αρκετός καιρός από το 2011 όταν και κυκλοφόρησε η  τελευταία ταινία Sherlock Holmes: A Game of Shadows  σε σκηνοθεσία Guy Ritchie και με τον Robert Downey Jr στον ρόλο του διάσημου ντεντέκτιβ.

Όμως σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε ο Robert Downey Jr στο ShortList.com, τα γυρίσματα για την τρίτη συνέχεια των πετυχημένων ταινιών αναμένονται να ξεκινήσουν περί τα τέλη του χρόνου. Τροχοπέδη αποτέλεσε όλο αυτόν τον καιρό το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα του καθώς οι υποχρεώσεις του Robert Downey Jr  ως Iron Man δεν του άφηναν κανένα χρονικό περιθώριο να ασχοληθεί με άλλα project.

«Το συζητάμε αυτή την στιγμή. Κάνουμε κάποια αρχικά πράγματα. Αν μπορούσαμε να το γυρίσουμε μέσω Skype, θα είχαμε όλη την ταινία έτοιμη μέσα σε μια εβδομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια φέτος. Είναι σημαντικό να κάνεις όλες αυτές τις ταινίες. Είμαι κουρασμένος όλη την ώρα, αλλά είμαι αρκετά ενθουσιασμένος», δήλωσε για την επιστροφή του ως Sherlock.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της τρίτης ταινίας δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Ούτε έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το υπόλοιπο καστ. Πάντως στο σκηνοθετικό τιμόνι θα βρίσκεται ακόμα μια φορά ο Guy Ritchie.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,