Τέσσερα sequel για το Avatar ανακοίνωσε ο James Cameron - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τέσσερα sequel για το Avatar ανακοίνωσε ο James Cameron

Ειδήσεις | 15-4-2016 |

Έχουν περάσει πλέον 7 χρόνια από το Avatar, την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία που έγινε ποτέ στην ιστορία του σινεμά. O James Cameron, λίγο μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας ανακοίνωσε 3 sequel που θα μας πάνε και πάλι στην Pandora με πυρετώδεις προετοιμασίες σε σενάριο αλλά και την τεχνολογία που θα χρειαστεί για να γίνουν οι ταινίες. Ενώ το πρώτο sequel του Avatar ήταν λοιπόν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2017, πριν λίγες βδομάδες, και με το Star Wars επεισόδιο 8 να μετακομίζει κι αυτό στα Χριστούγεννα του 2017, το Avatar ανακοίνωσε ότι δεν θα παιχτεί τελικά το 2017 αλλά αργότερα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη καθυστέρηση του Avatar, καθώς το πολυαναμενόμενο sequel έχει ήδη καθυστερήσει πολύ. Ο Cameron λοιπόν εμφανίστηκε χτες στην CinemaCon, και ανακοίνωσε όχι τρία, όπως όλοι ξέραμε, αλλά τέσσερα sequels, λέγοντας ότι αυτός και μια ομάδα με τους καλύτερους σεναριογράφους, γράφει εδώ και καιρό τα sequels πλάθοντας τον μαγικό κόσμο της Pandora με τον καλύτερο τρόπο, ενώ διαπίστωσε ότι θα χρειαστεί τέσσερις ταινίες για να πει την ιστορία. Μάλιστα όλες αυτές οι ταινίες θα στέκονται από μόνες τους, όντας αυτοτελείς, όμως όλες μαζί θα φτιάχνουν μια συνέχεια και μια συνολική ιστορία για τον κόσμο της Pandora και του Avatar.

Οι νέες ημερομηνίες που έδωσε ο Cameron για το πότε θα δούμε τα sequel ήταν οι εξής: τον Δεκέμβριο του 2018 το πρώτο sequel, και τα υπόλοιπα τα 2020, 2022, και 2023. Μάλιστα ο Cameron είπε επίσης ότι τα γυρίσματα για όλες αυτές τις ταινίες θα γίνουν όλα μαζί. Υπεραισιόδοξος ο James, μετά από τόσο χρόνια.