Τα επόμενα πρότζεκτ του Joaquin Phoenix περιλαμβάνουν Jacques Audiard, Rooney Mara και... Ιησού - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα επόμενα πρότζεκτ του Joaquin Phoenix περιλαμβάνουν Jacques Audiard, Rooney Mara και… Ιησού

Ειδήσεις | 27-4-2016 |

Ο Joaquin Phoenix είναι ένας ηθοποιός που του αρέσει να πειραματίζεται και να ρισκάρει, και οι επιλογές του τα τελευταία χρόνια δείχνουν έναν άνθρωπο που δεν του αρέσει η σιγουριά και η ασφάλεια. Κάπως έτσι λοιπόν σκοπεύει να συνεχίσει και σε ότι αναφορά τα επερχόμενα πρότζεκτ του, ένα από τα οποία είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του σκηνοθέτη Jacques Audiard (Un Prophete, Rust and Bone), ο οποίος κέρδισε πέρυσι τον χρυσό φοίνικα στις Κάννες για το Dheepan. Πρόκειται για ένα western με τίτλο The Sisters Brothers που είναι μεταφορά ενός βιβλίου του Patrick deWitt και ακολουθεί δύο αδέρφια, τον Charlie και τον Eli Sisters, που προσλαμβάνονται για να σκοτώσουν έναν χρυσοθήρα που έκλεψε από το αφεντικό τους στο Όρεγκον του 1851.

Και βέβαια ο Joaquin δεν σταματάει εδώ, αφού φήμες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει και τον Ιησού Χρηστό! Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον ιδιόρρυθμο ηθοποιό να παίρνει αυτόν τον πολύ δύσκολο ρόλο στην επερχόμενη ταινία για τη Μαρία τη Μαγδαληνή, με πρωταγωνίστρια την Rooney Mara. Τη συγκεκριμένη ταινία θα σκηνοθετήσει ο Garth Davis δουλεύοντας πάνω στο σενάριο της θεατρικής συγγραφέα Helen Edmundson και της Philippa Goslett (Little Ashes). Το έργο χαρακτηρίζεται ως ” ένα αυθεντικό και ανθρωποκεντρικό πορτρέτο μιας από τις πιο αινιγματικές και παρεξηγημένες πνευματικές φιγούρες της ιστορίας”. Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν είναι σίγουρο ότι θα δούμε έναν πάρα πολύ διαφορετικό Ιησού σε σχέση με αυτούς που έχουμε δει μέχρι τώρα στη μεγάλη οθόνη.