Πρώτες εικόνες του Neil Patrick Harris ως Κόμης Olaf στα γυρίσματα του A Series of Unfortunate Events - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες του Neil Patrick Harris ως Κόμης Olaf στα γυρίσματα του A Series of Unfortunate Events

Ειδήσεις | 27-4-2016 |

Η παραγωγή της σειράς του Netflix που θα είναι βασισμένη στα best-seller μυθιστορήματα του Lemony Snicket έχει ήδη ξεκινήσει και ως απόδειξη έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Ο Neil Patrick Harris είναι σχεδόν αγνώριστος στη μεταμόρφωση του σε Κόμη Olaf, η οποία περιλαμβάνει αρκετά προσθετικά και μπόλικο make-up. Η σκηνή από την οποία τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες γυρίστηκε στο Βανκούβερ του Καναδά, και βλέπουμε τον Olaf να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο και να εισέρχεται σε ένα κατάστημα για να αγοράσει μια από τις φημισμένες μεταμφιέσεις του. Στις φωτογραφίες παρατηρούμε και άλλους χαρακτήρες με τα κοστούμια τους, με τον Fernald (με τα χέρια- γάντζους) να είναι ένας από αυτούς.

Η τελευταία μεταφορά των διάσημων αυτών βιβλίων ήταν μια ταινία του 2004 με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey στο ρόλο του Olaf, η οποία έλαβε ανάμεικτες κριτικές. Τελικά δεν κατάφερε να τα πάει τόσο καλά στο box office ώστε να εγκριθεί ένα sequel, αφού απέφερε λίγο παραπάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια με ένα budget που έφτασε τα 140 εκατομμύρια.

To Α Series of Unfortunate Events θα σκηνοθετηθεί από τον Barry Sonnenfeld, ο οποίος είναι και διευθυντής παραγωγής μαζί με τον συγγραφέα των βιβλίων που το πραγματικό του όνομα είναι Daniel Handler. Στη σειρά θα παίξουν επίσης οι Malina Weissman (Violet), Louis Hynes (Klaus), K. Todd Freeman (Mr. Poe), Aasif Mandvi (Uncle Monty) και Patrick Warburton (Lemony Snicket).

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα: