Πρώτες εικόνες από το remake του The Magnificent Seven - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες από το remake του The Magnificent Seven

Ειδήσεις | 20-4-2016 |

Με το trailer να πλησιάζει σύντομα, η Sony Pictures και η MGM δημοσίευσαν τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το επερχόμενο remake του κλασσικού western με τίτλο The Magnificent Seven σε σκηνοθεσία του Antoine Fuqua.

Οι πρώτοι ”Υπέροχοι Επτά”, που ήταν και αυτοί ένα remake των Επτά Σαμουράι του Akira Kurosawa, ήταν επτά παράνομοι, κυνηγοί επικηρυγμένων, τζογαδόροι και πληρωμένοι δολοφόνοι που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προστατέψουν τους κατοίκους μια πόλης από μια ομάδα επιδρομέων.

Στη νέα αυτή εκδοχή, το σενάριο της οποίας υπογράφουν οι Nic Pizzolatto (True Detective) και Richard Wenk (The Equalizer), τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθώς το ρόλο του βασικού κακού έχει ένας βιομήχανος εν ονόματι Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) που κρατά τους κατοίκους κάτω από τον ασφυκτικό και θανάσιμο έλεγχο του.

Τους υπέροχους επτά παίζουν οι Denzel Washington, Chris Pratt, Vincent D’Onofrio, Ethan Hawke, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo και Martin Sensmeier ενώ επίσης πρωταγωνιστούν οι Haley Bennett, Matt Bomer, Billy Slaughter και Vinnie Jones.

Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους στις 23 Σεπτεμβρίου του 2016. Δείτε τις πρώτες εικόνες εδώ:

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,