Όταν ο Frank Underwood μας απευθύνει τον λόγο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν ο Frank Underwood μας απευθύνει τον λόγο

TV, Viral | 2-4-2016 |

Ο Frank Underwood λατρεύει να σπάει αυτό που ονομάζεται 4ος τοίχος και να απευθύνεται άμεσα στο κοινό του, που παρά τα όσο τρομερά ξεστομίζει δεν παύει να τον ακούει προσεκτικά.

Στην πρώτη σεζόν ξεκίνησε δυναμικά με ένα μονόλογο γιατί πρέπει να φεύγουν από τη μέση οι αδύναμοι. Όσο περνούσαν οι σεζόν ο Frank άρχισε να μας απευθύνεται όλο και λιγότερο, αλλά αυτό δε σήμαινε ότι όσα έλεγε είχαν μικρότερη αξία ή ήταν λιγότερα σοκαριστικά.

Ατάκες, όπως ,χαιρέτα τον αντίπαλο με το δεξί χέρι και κράτα μια πέτρα με το αριστερό, έχουν μείνει κλασικές και αλησμόνητες.

Επίσης δυναμικές και έτοιμες να εμπνεύσουν τον κατάλληλο φόβο είναι και οι σκηνές στις οποίες δεν μιλάει και απλά πράττει κοιτάζοντας μας κατάματα.

Διαβάστε: House of Cards 4: Περάσαμε το Σαββατοκύριακο παρέα με τους Underwood 

Μάλιστα στη 4η σεζόν( η οποία ήταν  εξαιρετική) στον καταπρόσωπο μονόλογο του Frank για την δημιουργία κλίματος τρόμου, συμμετέχει και η Claire που  φαίνεται σαν να ακούει τον Francis και γυρνάει και μας κοιτάει και αυτή.

Αν λατρεύετε και εσείς τον πιο μακιαβελικό ήρωα της μικρής οθόνης δείτε το παρακάτω βίντεο με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του από όταν αποφασίζει να σπάσει τον 4ο τοίχο και να μας μιλήσει.

Διαβάστε περισσότερα για: ,