Ο Willem Dafoe θα είναι στο cast του Justice League - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Willem Dafoe θα είναι στο cast του Justice League

Ειδήσεις | 20-4-2016 |

Μετά την συμμετοχή του στο πρώτο Spider-Man του Sam Raimi υποδυόμενος τον Norman Osborne (Green Goblin) ο Willem Dafoe αυτή τη φορά αλλάζει υπερηρωικά στρατόπεδα και πηγαίνει σε εκείνο της DC, αποκτώντας ρόλο στο Justice League του Zack Snyder.

Αν και ακόμα δεν ξέρουμε ποιος ακριβώς θα είναι αυτός ο ρόλος, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα βρίσκεται και στις δύο ταινίες από τις οποίες απαρτίζεται το επερχόμενο project. Υπάρχουν ήδη φήμες ότι θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος κακός Darkseid, το όνομα του οποίου ακούσαμε να αναφέρεται στο Batman v Superman: Dawn of Justice, αλλά το Hollywood Reporter έχει την άποψη ότι αυτή τη φορά θα υποδυθεί κάποιον καλό χαρακτήρα.

Ο Dafoe έρχεται να προστεθεί στο λαμπερό cast αποτελούμενο από τους Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (The Flash), Ray Fisher (Cyborg) και J.K. Simmons (Commissioner Gordon). Η πρώτη ταινία Justice League αναμένεται τον Νοέμβρη του 2017 ενώ η δεύτερη τον Ιούνη του 2019.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει εργαστεί σε αρκετές ταινίες αυτό τον καιρό, συμπεριλαμβανομένων των The Headhunter’s Calling, What Happened To Monday? και το The Great Wall.

Διαβάστε περισσότερα για: ,