Ο Tom Hiddleston δεν είναι μόνο όμορφος αλλά και… μελετηρός - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Tom Hiddleston δεν είναι μόνο όμορφος αλλά και… μελετηρός

Ειδήσεις | 10-4-2016 |

Ότι ο Tom Hiddleston είναι το νέο next big thing το ξέραμε. Ότι έχει αφοπλιστικό χαμόγελο το είχαμε διαπιστώσει. Ότι είναι ένας μικρός θεούλης, μόλις το επιβεβαιώσαμε.

Πρόσφατα ο Hiddleston πρωταγωνίστησε στη σειρά The Night Manager μαζί με τον Hugh Laurie και η οποία έκανε πρεμιέρα στο BBC και τώρα ετοιμάζεται να περάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Διαβάστε την άποψη μας: The Night Manager –Το είδαμε και ενθουσιαστήκαμε

Στη σειρά ο Hiddleston υποδύεται έναν πρώην στρατιωτικό που δουλεύει ως βραδινός υπεύθυνος σε πολυτελή ξενοδοχεία. Βέβαια έπρεπε να προετοιμαστεί αναλόγως.

Τι έκανε; Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety πήγε σε σχολή ξενοδοχοϋπάλληλων. Επίσης δούλεψε και στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου όπου «ξέτριψε» στο πώς να συμπεριφέρεται και να εξυπηρετεί τους πελάτες. Μάλιστα παρομοίωσε την όλη εμπειρία με το θέατρο. Όλα μπροστά είναι άψογα ενώ πίσω στα παρασκήνια  επικρατεί χάος.

Διαβάστε: O Tom Hiddleston τα ρίχνει στον Thor για τους κεραυνούς σε δελτίο καιρού

Έγινε μάλιστα τόσο πειστικός που στα γυρίσματα στο ξενοδοχείο στο Κάιρο πολλοί πελάτες τον πλησίαζαν για να τους εξυπηρετήσει και όταν εκείνος δε μπορούσε, εκνευρίστηκαν.

Βέβαια ο Tom Hiddleston τα βρήκε ευκολότερα από τον Hugh Laurie. Για τον ρόλο του εμπόρου όπλων Richard Roper του απαγορεύτηκε ρητά από την παραγωγή να κάνει οποιαδήποτε έρευνα ή να αναζητήσει τα πρόσωπα πάνω στα οποία βασίζεται ο χαρακτήρας του γιατί το λιγότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί θα ήταν να μηνύσουν την παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,