Ο Spike Lee σκηνοθετεί βίντεο με Rosario Dawson, Susan Sarandon, Tessa Thompson για τον Bernie Sanders - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Spike Lee σκηνοθετεί βίντεο με Rosario Dawson, Susan Sarandon, Tessa Thompson για τον Bernie Sanders

Ειδήσεις | 18-4-2016 |

Η εκλογική μάχη για το χρίσμα των δημοκρατικών έχει ανάψει για τα καλά. Μπορεί η Hilary Clinton να προηγείται και όλες οι προβλέψεις να την θέλουν να είναι η υποψήφια από τους δημοκρατικούς που θα αντιμετωπίσει τον Donald Trump η τον Ted Cruz στις εκλογές του Νοεμβρίου, όμως ο Bernie Sanders, ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός και υποστηρικτής κινημάτων όπως τα 99% και Occupy Wall Str. έχει κερδίσει τις τελευταίες 8 από τις 9 εκλογικές αναμετρήσεις σε διάφορες πολιτείες, έχοντας το μομέντουμ για να κερδίσει την Clinton στην Νέα Υόρκη και αργότερα στην Καλιφόρνια και να φτάσει έτσι κοντά σε μια ιστορική ανατροπή.

Μάλιστα ένα από τα κεντρικά στοιχεία της καμπάνιας του Sanders, που είναι τα πολλά χρήματα που παίρνει η Clinton από τα μεγάλα συμφέροντα, την ίδια ώρα που εκείνος παίρνει δωρεές μόνο από απλούς πολίτες, έκανε κεντρικό πρόσωπο της μάχης τον George Clooney. O Clooney μαζί με την γυναίκα του, οργάνωσαν δείπνο, στο οποίο μάζεψαν χρήματα για την εκστρατεία της Clinton, με τραπέζια να κοστίζουν μέχρι και 300.000 δολάρια, ποσό που κάποιοι έδωσαν για να κάτσουν κοντά στον γνωστό ηθοποιό. Μάλιστα το συγκεκριμένο δείπνο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, αλλά και την αποδοκιμασία και του ίδους του Clooney, που το οργανώνει.

Επίσης: : Εκτός Θέματος 66: Ο Clooney, το δείπνο 353.000 δολαρίων και ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Από την άλλη ο Sanders φαίνεται να κερδίζει το momentum βγάζοντας μια νέα διαφήμιση 5 λεπτών, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Spike Lee, ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του, με την συμμετοχή των Rosario Dawson, Susan Sarandon, Tessa Thompson και άλλων προσωπικοτήτων στο βίντεο, που χαρακτηρίστηκε από τα πιο ενδιαφέροντα και όμορφα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας μέχρι τώρα. Δείτε το: