Ο σκηνοθέτης του Son of Saul Laslo Nemes ετοιμάζει νέα ταινία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο σκηνοθέτης του Son of Saul Laslo Nemes ετοιμάζει νέα ταινία

Ειδήσεις | 16-4-2016 |

Ο σκηνοθέτης μιας από τις καλύτερες ταινίας της χρονιάς που πέρασε, του Γιου του Σαούλ, Laslo Nemes ετοιμάζεται για το νέο του πρότζεκτ.

Σύμφωνα με πληροφορίας του ScreenDaily, ο Nemes ελπίζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο Sunset τον Απρίλιο του 2017 στην Βουδαπέστη. Στο πλευρό του θα έχει τον διευθυντή φωτογραφίας Matyas Erdely με τον οποίο συνεργάστηκαν και στον Γιο του Σαούλ καθώς και αρκετούς ακόμα συνεργάτες από την βραβευμένη του ταινία.

Η ταινία Sunset θα τοποθετείται στις παραμονές του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και θα επικεντρώνεται σε μια νεαρή κοπέλα η οποία ζει στην Βουδαπέστη εκείνη την περίοδο. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη η Βουδαπέστη εκείνη την εποχή ήταν μια κοσμοπολιτική πρωτεύουσα γεμάτη από ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες. Όλα αυτά καταστράφηκαν με την έλευση των Ναζί και η χώρα αγκιστρώθηκε σε αφηγήσεις περί εθνικής καθαρότητας.

Το καστ της ταινίας δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα αλλά δεν έχει αποκλείσει μια δεύτερη συνεργασία με τον Geza Rohrig. Επίσης σχεδιάζει να γυρίσει σε φιλμ 35mm αλλά και να μοντάρει σε 35mm.

Τέλος, ο Laslo Nemes εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει και μια αγγλόφωνη ταινία. Μάλιστα δήλωσε ότι είναι ανοιχτός ακόμα και στο να γυρίσει μια ταινία με υπερήρωες καθώς πιστεύει ότι το Hollywood έχει αρκετό χώρο για ποικίλα είδη παραγωγών και το τελευταίο διάστημα έχει περιοριστεί σε αρκετά συμβατικά.

Μάλιστα! Αναμένουμε…

Διαβάστε περισσότερα για: ,