Ο Obama ίσως είναι ο μόνος άνθρωπος στο κόσμο που έχει δει την έκτη σεζόν του Game of Thrones - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Obama ίσως είναι ο μόνος άνθρωπος στο κόσμο που έχει δει την έκτη σεζόν του Game of Thrones

Ειδήσεις | 13-4-2016 |

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε ένα πάρτυ για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του Game of Thrones στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι συντελεστές της σειράς. Όπως συνηθίζεται σε κάθε τέτοια μεγάλη εκδήλωση, πριν το κυρίως γεγονός υπήρχε ένα κόκκινο χαλί γεμάτο με ετοιμοπόλεμους ρεπόρτερ που πυροβολούσαν το cast και τους δημιουργούς με ερωτήσεις. Αποτέλεσμα αυτού του καταιγισμού ερωτήσεων ήταν να μάθουμε κάτι αρκετά ενδιαφέρον: o πρόεδρος Obama ίσως είναι ο μόνος άνθρωπος στο κόσμο, πέρα από αυτούς που εργάζονται στην HBO, που έχει πρόσβαση στα επεισόδια της έκτης σεζόν της σειράς.

Στη προσπάθεια του να αποτρέψει διαρροές όπως αυτές που υπήρξαν την περασμένη σεζόν, το HBO ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι δεν θα κυκλοφορήσει screeners της νέας σεζόν για τους κριτικούς. Αλλά σε μια ερώτηση ενός ρεπόρτερ προς τους δημιουργούς της σειράς David Benioff και D.B. Weiss για το πιο απίστευτο γεγονός που τους συνέβη και τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότι είναι πλέον πολύ επιτυχημένοι, η απάντηση τους ήταν η εξής: ”Νομίζω και για τους δυο μας, ήταν όταν μάθαμε ότι ο Πρόεδρος ήθελε αντίγραφα των επεισοδίων που δεν έχουν ακόμα παιχτεί. Αυτή ήταν μια πολύ περίεργη στιγμή.” είπε ο Weiss και συνέχισε για να αποκαλύψει ότι φυσικά και του τα έδωσαν. ” Όταν ο αρχηγός του κράτους λέει ‘θέλω να δω τα καινούρια επεισόδια’, τι μπορείς να κάνεις;¨ πρόσθεσε ο Benioff.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι ο Barack Obama έχει λάβει αντίγραφα των επεισοδίων πριν ακόμα παιχτούν, αφού έχουν γραφτεί άρθρα ότι έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και στις προηγούμενες σεζόν μιας και είναι μεγάλος φαν της σειράς, οπότε ο Benioff και ο Weiss μάλλον αναφερόντουσαν σε αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά θα είχε πολύ πλάκα να φανταστούμε τον πρόεδρο της Αμερικής στην τελευταία του χρονιά στο οβάλ γραφείο να αποφασίζει να αγνοήσει την πολιτική του HBO όσο αναφορά τα screeners και να τους αναγκάσει να του τα δώσουν. Και ακόμα περισσότερη πλάκα θα είχε αν χρησιμοποιούσε τα spoiler ως διαπραγματευτικά όπλα ώστε να πιέσει τους πολιτικούς του αντιπάλους!

Διαβάστε περισσότερα για: