Ο Mark Ruffalo, τώρα και στα βίντεο καμπάνιας του υποψηφίου, Bernie Sanders - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Mark Ruffalo, τώρα και στα βίντεο καμπάνιας του υποψηφίου, Bernie Sanders

Ειδήσεις | 5-4-2016 |

Σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες σχετικά με την υποστήριξη του Mark Ruffalo, προς τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Bernie Sanders.

Πλέον ο Mark Ruffalo συμμετέχει και στα βίντεο καμπάνιας του υποψηφίου, μαζί με τον σκηνοθέτη των βίντεο, Matthew Cooke.

“Ο κόσμος θεωρεί πως το σύστημα τους έχει εγκαταλείψει, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που οι ‘κακοί’ θέλουν να θεωρούμε,” δηλώνει ο ηθοποιός στο βίντεο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο Ruffalo, ο οποίος μεγάλωσε στην Κενόσα του Γουισκόνσιν, πιστεύει ότι ο Sanders θα κερδίσει την αναμέτρηση της πολιτείας σήμερα Τρίτη, με την ελπίδα να καλύψει ο υποψήφιος το ενδεχόμενο χαμένο έδαφος της Νέας Υόρκης, η οποία θα ψηφίσει στις 19 Απριλίου.

Βέβαια ο ηθοποιός επισημαίνει και ένα ακόμα θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την τηλεοπτική προβολή του Sanders, καθώς από ό,τι φαίνεται ο τηλεοπτικός του χρόνος είναι λιγότερος σχετικά με τους λοιπούς υποψηφίους:”Υπάρχει μία σχετική δίαιτα στα μέσα για κάποιους λόγους. Μέρος αυτού είναι ερωτική τρέλα και τα φετίχ των μέσων σχετικά με τον Trump. Μας φαίνεται αστείο το ότι πλέον προβαλλόμαστε από τα δίκτυα.” Εκεί όμως που κερδίζει ο υποψήφιος είναι τα social media, όπου εκεί φαίνεται να έχει ρεύμα. Θυμήσου εδώ τι είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό. 

Σε περίπτωση όμως που δεν κερδίσει εκείνος το χρίσμα, ο Ruffalo είναι έτοιμος να υποστηρίξει την Hilary σε θέματα ένωσης της παράταξης των δημοκρατικών, και να προωθήσει όσο μπορεί τα θέματα της φτώχειας και της κλιματικής αλλαγής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για: