Ο Jon Snow παραμένει στους τίτλους αρχής της 6ης σεζόν του "Game of Thrones" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jon Snow παραμένει στους τίτλους αρχής της 6ης σεζόν του “Game of Thrones”

TV, Ειδήσεις | 11-4-2016 |

H επίσημη σύνοψη του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν το αναφέρει ξεκάθαρα: Ο Jon Snow είναι νεκρός. Πάει και τελείωσε. Πάμε παρακάτω τώρα.

Ο θάνατος του 998ου Αρχηγού της Νυχτερινής Φρουράς, δεν είναι ικανός να βγάλει το όνομα του Jon Snow από τη συζήτηση. Το όνομα του ηθοποιού Kit Harington, παραμένει στους τίτλους αρχής, πράγμα που φανερώθηκε στην πρεμιέρα της σειράς στο LA μόλις χτες.

Οπότε ο ηθοποιός παραμένει στη σειρά, έστω και σαν πτώμα. Στο trailer της επόμενης σεζόν τον βλέπουμε σε μία λίμνη από το αίμα του, παγωμένο, ακριβώς εκεί που τον αφήσαμε στο τέλος του 5ου κύκλου, μετά και τον τραγικό θάνατο που βρήκε από τα μέλη της Φρουράς. Ο ίδιος σε συνέντευξή του αστειεύτηκε λέγοντας πως είναι η καλύτερη του ερμηνεία μέχρι στιγμής.

Στο παρελθόν αυτή η πρακτική έχει επαναληφθεί να ξέρετε. Ονόματα ηθοποιών, των οποίων ο χαρακτήρας μας άφησε χρόνους, συνεχίζουν να υπάρχουν στους τίτλους αρχής, αρκεί το πτώμα τους να εμφανίζεται. Ο Charles Dance, για παράδειγμα, συμπεριλήφθηκε στους τίτλους της πρεμιέρας του 5ου κύκλου, “The Wars to Come,” παρά τη δολοφονία του χαρακτήρα του Tywin, από τα χέρια του γιου του Tyrion (Peter Dinklage) στο φινάλε της 4ης σεζόν, “The Children.”

Υπομονή…

Δείτε επίσης:

Είστε έτοιμοι για περισσότερο θάνατο; Νέο trailer για το “Game of Thrones”

Η έκτη σεζόν του Game of Thrones θα έχει την μεγαλύτερη σκηνή μάχης μέχρι τώρα

Top 10 – Οι χαρακτήρες του Game Of Thrones που τους αξίζει να πεθάνουν

Γυρίσματα στην Ελλάδα για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones

Διαβάστε περισσότερα για: