Ο Jared Leto θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο The Outsider - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jared Leto θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο The Outsider

Ειδήσεις | 6-4-2016 |

Το 2013 είχαν ακουστεί φήμες ότι ο σκηνοθέτης Takashi Miike θα έκανε το ντεμπούτο του σε αγγλόφωνη ταινία, με πρωταγωνιστή μάλιστα τον Tom Hardy. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν βάσει σχεδίου για το The Outsider. Απ΄ότι φαίνεται η ταινία θα γίνει τελικά, με τον Jared Leto αυτή τη φορά να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στα τρία χρόνια από την αρχική της ανακοίνωση, η ταινία υπέστη και μερικές αλλαγές πίσω από τη κάμερα. Τα ηνία της σκηνοθεσίας αναλαμβάνει τώρα ο Δανός σκηνοθέτης Martin Zandvliet, που θα δουλέψει πάνω στο σενάριο γραμμένο από τον Andrew Baldwin.

Η ιστορία τουλάχιστον παραμένει ως είχε. το The Outsider αφηγείται την ιστορία ενός φυλακισμένου Αμερικάνου στρατιώτη στην Ιαπωνία αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος καταφέρνει να απελευθερωθεί με τη βοήθεια του συγκρατούμενου του που είναι μέλος της Ιαπωνικής μαφίας. Στην προσπάθεια του να ξεπληρώσει το χρέος του, θα βρει τον εαυτό του να βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στον επικίνδυνο υπόκοσμο της Yakuza. Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν εκ νέου αλλαγές για τους συμμετέχοντες, η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο .

Ο Leto εμφανίζεται ξανά στη μεγάλη οθόνη το καλοκαίρι, υποδυόμενος τον Joker στο Suicide Squad, που έρχεται στους κινηματογράφους στις 5 Αυγούστου.

Δείτε επίσης: Αφιέρωμα – Ο φανταστικός κύριος Leto…