Ο J.J. Abrams δίνει κι άλλα hints για τον Kylo Ren και το τραπέζι με τις στάχτες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο J.J. Abrams δίνει κι άλλα hints για τον Kylo Ren και το τραπέζι με τις στάχτες

Ειδήσεις | 9-4-2016 |

Ο Kylo Ren, είναι απ’αυτούς τους τύπους που δεν πετάνε τίποτα. Δεν εννοώ βέβαια ότι συλλέγει παλιά lightsabers, ή αναμνηστικές κούπες από δια-γαλαξιακά μπαρ. Και εξηγούμαι. Φαίνεται ότι ο σωρός σκόνης του Ben Solo, του οποίου η προέλευση έχει κρατήσει άυπνους πολλούς φανατικούς οπαδούς, στην προσπάθειά τους να αναλύσουν μέχρι τελευταίας ρανίδος το The Force Awakens, είναι το αγαπημένο αναμνηστικό του σκοτεινού πρωταγωνιστή. Ο J.J. Abrams αποκάλυψε  χωρίς περιστροφές τι ήταν τελικά αυτή η σκόνη όπου ο Kylo Ren τοποθετεί το κράνος του καθώς είναι γνωστό ότι ο Kylo Ren κρατά τις στάχτες των εχθρών που έχει σκοτώσει.

“Η ιστορία είναι ότι το τραπέζι που έχει τις στάχτες των εχθρών που έχει σκοτώσει ο Kylo Ren” δήλωσε ο Abrams. “Αυτό το πλάνο προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί στη σκηνή που μιλάει στη μάσκα του Vader αλλά τελικά το αλλάξαμε και το βάλαμε στη σκηνή με τη Rey” συνέχισε.

Φαίνεται τελικά, ότι ο Kylo Ren είναι πολύ πιο σκοτεινός απ’ ότι φανταζόμασταν. Είμαστε σε αναμονή λοιπόν, για να δούμε τι άλλο θα αποκαλυφθεί στην πορεία προς την επόμενη ταινία.