Ο Gary Oldman δίνει οδηγίες στον J.K. Simmons, για τον Κομισάριο Gordon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Gary Oldman δίνει οδηγίες στον J.K. Simmons, για τον Κομισάριο Gordon

Ειδήσεις | 11-4-2016 |

Ξέρουμε ήδη πολύ καλά ότι στην ταινία του 2017, Justice League Part One, ο βραβευμένος με Oscar J.K. Simmons θα ενσαρκώσει τον αρχηγό της αστυνομίας της Gotham, τον Κομισάριο James Gordon, ρόλο που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια να ενσαρκώνει με απόλυτη επιτυχία ο Gary Oldma, στην τριλογία Batman του Christophen Nolan. Αλλά θα μου πείτε, και ποιον ρόλο δεν έχει ενσαρκώσει με επιτυχία; 

Σε συνέντευξή του στο Yahoo! Movies, ο Oldman σχολίασε την επιλογή του Simmons, δίνοντας του οδηγίες, αλλά και για πρώτη φορά μαθαίνουμε την άποψη του ηθοποιού για αυτόν τον τόσο σημαντικό χαρακτήρα του σύμπαντος της DC.

Ο Θεός να τον βοηθήσει. Καλή τύχη, αυτό θα έλεγα,” ξεκινά ο Oldman.

Και συνεχίζει: “Αυτό που πρέπει να συνηθίσεις σχετικά με τον Gordon είναι ότι είναι ντετέκτιβ, πρώτα από όλα. Είναι στην πραγματικότητα άφθαρτος, μία ποιότητα φανταστική για να ερμηνεύσεις έναν ρόλο. Είναι σαν τον Watson, παραδόξως. Όπως είναι ο Watson για τον Sherlock, είναι ο Gordon για τον Batman.” Όταν ένας ηθοποιός της δικής του μεθόδου λέει κάτι τέτοιο, αλλάζει λίγο τα δεδομένα.

Ο Gordon δεν είναι στο μυαλό μας σαν τον βοηθό του Batman, ρόλος που δίνεται στον Robin, αλλά είναι ενδιαφέρον το πως βλέπει ο Oldman τον χαρακτήρα. Εκείνος και ο Batman, έχουν διαφορετικές μεθόδους για να κρατούν την Gotham, ασφαλή, ωστόσο βασίζονται αρκετά στις ενέργειες του καθενός.

Για να πούμε όμως και την αλήθεια, δεν ξέρουμε πόσο διαφορετικός, ή πόσο καλύτερος, θα είναι ο Simmons στον ίδιο ρόλο. Αλλά μία μικρή εμπιστοσύνη του έχουμε.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,