Ο Ewan McGregor θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει ένα Obi-Wan Kenobi spinoff του Star Wars - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ewan McGregor θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει ένα Obi-Wan Kenobi spinoff του Star Wars

Ειδήσεις | 1-4-2016 |

Από τότε που ανακοινώθηκε ότι η Disney και η Lucasfilm θα κυκλοφορήσουν spinoff ταινίες του Star Wars, ξεκίνησε μια έντονη φημολογία για το ότι ο σταρ της prequel τριλογίας Ewan McGregor θα μπορούσε να επιστρέψει ως Obi-Wan Kenobi για μια ταινία με κεντρικό ήρωα τον ίδιο, ή ακόμα και μια ολόκληρη τριλογία με τις περιπέτειες του αγαπημένου ιππότη Jedi.

Δείτε επίσης: Star Wars: “A New Hope” μέσα στο “Force Awakens”

Ο McGregor έκανε ένα πολύ σύντομο cameo ως Obi-Wan στο Star Wars: The Force Awakens λέγοντας μόνο μια πρόταση, ενώ τώρα αποκάλυψε στο Collider ότι θα του άρεσε πολύ να επιστρέψει σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά για μια solo ταινία.

Επίσης: Star Wars Επεισόδιο 8: Κι όμως έχουμε την πρώτη σκηνή από τα γυρίσματα που άρχισαν 

Επίσης: O Darth Vader επιστρέφει στο Star Wars: Rogue One

”Θα ήθελα πολύ να κάνω μία και εγώ. Νομίζω ότι υπάρχει μια ιστορία να ειπωθεί μεταξύ του επεισοδίου III και IV. Η ιστορία που συνδέει τον δικό μου Obi-Wan με εκείνον του Alec Guiness, γιατί περνάει και εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό στην έρημο εκεί, αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον είκοσι με τριάντα χρόνια. Δεν ξέρω αν έχω την ελευθερία να μιλήσω για αυτό, αλλά θα με ενδιέφερε πολύ να κάνω κάτι τέτοιο. Θα ήταν υπέροχο. Μπορεί να γίνει και μια τριλογία!”

Ελπίζουμε η ευχή του να εισακουστεί από τους υπεύθυνους και να τον ξαναδούμε σύντομα ως Jedi, αλλά μέχρι τότε υπάρχουν και φήμες ότι θα εμφανιστεί και στο επεισόδιο VIII, μακάρι όχι μόνο ως μια φωνή από το υπερπέραν αυτή τη φορά.

Διαβάστε περισσότερα για: ,