Ο Ben Affleck και επίσημα σε δικιά του standalone ταινία Batman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ben Affleck και επίσημα σε δικιά του standalone ταινία Batman

Ειδήσεις | 14-4-2016 |

Μετά από μήνες γεμάτους φήμες και εικασίες, η Warner Bros. επιτέλους επιβεβαίωσε ότι ο Ben Affleck θα σκηνοθετήσει και θα παίξει σε μια standalone ταινία Batman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Τα νέα επιβεβαιώθηκαν στο CinemaCon του Las Vegas χθες από τον Kevin Tsujihara, πρόεδρο και CEO του studio.

Όταν βρέθηκε στη σκηνή μιλώντας για το Batman v Superman: Dawn of Justice, ο Tsujihara είπε: ”Έθεσε δυνατά θεμέλια για το σύμπαν της DC, που περιλαμβάνει τουλάχιστον 10 ταινίες μέχρι το 2020. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα δουλέψουμε με τον Ben Affleck σε μια standalone ταινία Batman.”

Ο Affleck ανέβηκε και αυτός στη σκηνή λίγο αργότερα με τη συμπρωταγωνίστρια του Amy Adams για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους ιδιοκτήτες κινηματογράφων για τον δικό τους ρόλο στην επιτυχία του BvS στο box office αλλά δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για το project.

Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο Affleck θα βρεθεί πίσω από της κάμερες μιας ταινίας DC, αν σκεφτεί κανείς την εντυπωσιακή φιλμογραφία του όσο αναφορά τη σκηνοθεσία. Την περασμένη δεκαετία έχει σκηνοθετήσει αρκετές επιτυχημένες ταινίες όπως το Gone Baby Gone, το The Town και το βραβευμένο με oscar Argo.

Αν και δεν αποκαλύφτηκε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η ταινία, η DC πρόσφατα ανακοίνωσε δύο ημερομηνίες για επερχόμενα project της, οπότε είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η solo ταινία Batman θα έρθει είτε στις 5 Οκτωβρίου του 2018 είτε στην 1η Νοεμβρίου του 2019. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι η DC έχει ακόμα ένα μυστικό project στο πρόγραμμα μέχρι το 2020.

Εκτός από την δικιά του ταινία, ο Batffleck θα εμφανιστεί στο Suicide Squad τον Αύγουστο αλλά και στις επερχόμενες ταινίες Justice League.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,