Ο Ben Affleck έχει ήδη γράψει το σενάριο μιας solo ταινίας Batman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ben Affleck έχει ήδη γράψει το σενάριο μιας solo ταινίας Batman

Ειδήσεις | 1-4-2016 |

Παρά τις ανάμεικτες αντιδράσεις του κοινού για το Batman v Superman: Dawn of Justice, οι φαν της DC που λάτρεψαν αλλά και αυτοί που μίσησαν την ταινία μάλλον συμφωνούν για ένα πράγμα: Το σύμπαν της DC μπορεί να ωφεληθεί από τον Ben Affleck. Λίγο περισσότερος Affleck μπροστά από την κάμερα, καθώς η ερμηνεία του ως Bruce Wayne/Batman είναι από τα θετικά στοιχεία του μέτριου BvS, ή πίσω από αυτή, αφού έχει αποδείξει ότι είναι ένας ικανός δημιουργός και σκηνοθέτης, με πιο πρόσφατη επιτυχία του το Argo που πήρε και oscar καλύτερης ταινίας, σίγουρα θα είχε ως αποτέλεσμα υψηλότερης ποιότητας ταινίες με υπερήρωες της DC.

Φήμες ακούγονται εδώ και καιρό ότι ο Affleck δουλεύει πάνω στη δικιά του solo ταινία Batman με τον CCO της DC και μεγάλο δημιουργό κόμικ Geoff Johns, η οποία αναμένεται τα επόμενα χρόνια, και αν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα από την Warner Bros., μια πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το μέλλον του Affleck με την DC.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter για τον Affleck, o Patrick Whitesell, CEO του πρακτορείου ταλέντων που εκπροσωπεί τον ηθοποιό είπε τα εξής: ”Έχει υπογράψει να κάνει τα Justice League 1 και 2, οπότε θα τον δούμε τουλάχιστον τρεις φορές να φοράει την μαύρη μπέρτα. Υπάρχει βέβαια και ένα σενάριο που έχει γράψει που είναι μια πολύ cool ιδέα, οπότε είναι και αυτό στο τραπέζι σαν μια επιπλέον επιλογή.”

Είναι επίσης γνωστό πλέον ότι ο Affleck θα κάνει ένα cameo στο Suicide Squad του Αυγούστου ως Σκοτεινός Ιππότης, οπότε θα τον δούμε να εμφανίζεται τουλάχιστον σε τέσσερις ταινίες της DC συνολικά. Αν λοιπόν έχει ήδη γράψει και μια δικιά του ταινία Batman, η επίσημη ανακοίνωση της μπορεί να μην αργεί και πολύ, οπότε οι φαν μπορούν να περιμένουν μπόλικο Batffleck από εδώ και πέρα.

Διαβάστε επίσης:

Batman V Superman: Dawn of Justice – Ένα τσαπατσούλικο υπερθέαμα

Μαζεύουν υπογραφές για να απομακρυνθεί ο Snyder από το Justice League

Batman και Superman εναντίον Bridget Jones – ξεκαρδιστικό βίντεο