Είναι η Felicity Jones, η μαμά της Daisy Ridley στο Star Wars; Η Ridley απαντά... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι η Felicity Jones, η μαμά της Daisy Ridley στο Star Wars; Η Ridley απαντά…

Ειδήσεις | 12-4-2016 |

Με το που βγήκε το trailer του “Rogue One: A Star Wars Story“, όπως ήταν αναμενόμενο το internet πήρε φωτιά, αλλά μέσα από τις στάχτες βγήκε μία θεωρία, που έκαψε ό,τι δεν είχε καεί από το trailer.

Η θεωρία λέει ότι ο χαρακτήρας της Felicity Jones, Jyn Erso, ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας του spin-off, είναι η μητέρα της Rey (Daisy Ridley), από το “Star Wars: The Force Awakens”. Τα χρονοδιαγράμματα των ταινιών δεν δίνουν πολλές ελπίδες για αυτό, αλλά από την άλλη, δεν είναι και αδύνατον.

Μιλώντας στο MTV, η Ridley απέρριψε τη θεωρία: “Δεν σας κάνω πλάκα παιδιά, αλλά επειδή είναι λευκή με καστανά μυαλά δεν σημαίνει ότι είναι και μητέρα μου.”

Η Ridley επίσης είπε ότι το θέμα με τους γονείς της μπορεί να είναι κάτι που απασχολεί πολύ το κοινό, αλλά δεν είναι από τα κυριότερα plot lines της ταινίας, ή καλύτερα της σειράς των ταινιών:”Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο του Episode VII είναι ότι οι Finn και Rey δεν κατάγονται από κάπου, και ότι απλά βρέθηκαν σε έναν τόπο. Για εμένα είναι πολύ αστείο ότι το κοινό θεωρεί ότι είναι τόσο σημαντικό το θέμα των γονιών, επειδή πιστεύω ότι δεν είναι καν σημαντικό.” 

In other news, ο Spencer Wilding θα είναι ο νέος Darth Vader, τον οποίο έχουμε δει στα “Doctor Who”, σαν White Walker στο “Game of Thrones”, αλλά και στο “Guardians of the Galaxy”.

Υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο, λοιπόν όπου και θα δούμε το Rogue One.

Θυμήσου το trailer εδώ. 

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,