Η βιογραφία του Freedy Mercury, "χάνει" τον Sacha Baron Cohen, αλλά κερδίζει τον Ben Whishaw - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η βιογραφία του Freedy Mercury, “χάνει” τον Sacha Baron Cohen, αλλά κερδίζει τον Ben Whishaw

Ειδήσεις | 11-4-2016 |

Τι θα ήταν το Hollywood χωρίς διαφωνίες και αποχωρήσεις; Φτωχότερο σίγουρα.

Έτσι λοιπόν και με την βιογραφία του frontman των Queen, Freedy Mercury.

Πρόσφατα ο Sacha Baron Cohen, εξήγησε γιατί αποχώρησε από την ταινία για τον τραγουδιστή. Το όνομά του είναι εμπλεκόμενο με την παραγωγή της ταινίας από το 2010, και ο ίδιος ήθελε το θέμα της ταινίας να αφορά τη ζωή του καλλιτέχνη, και να είναι πιο σκοτεινή, σε αντίθεση με τα μέλη του group, που διαφωνούσαν με αυτό, και ήθελαν η ιστορία να εστιάζεται στο πως το συγκρότημα κατάφερε να παραμείνει ενεργό μετά τον θάνατο του Mercury.

Ο κιθαρίστας όμως, Brian May, έρχεται να δώσει τη δική του εξήγηση για την αποχώρηση του ηθοποιού. Σε συνέντευξη του στην Daily Mail, ο May μιλάει για την συμπεριφορά του ηθοποιού, και τονίζει ότι αυτός είναι ο λόγος που έκανε τη ζωή των πάντως δυσκολότερη.

Ο Sacha έγινε μαλ****. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές με τον Sacha να μεταφέρει κάποιες καλές ιδέες, αλλά κάποια στιγμή ξέφυγε, και ανακρίβειες άρχισαν να συμβαίνουν,” δηλώνει ο May. “Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να αποφύγουμε την αλήθεια; Δεν νομίζω.

Κατόπιν αυτού, ο May δήλωσε επίσης πως το συγκρότημα αποφάσισε πως ο Cohen δεν ήταν κατάλληλος για τον ρόλο “για όλους τους καλούς λόγους, και ειδικά άμα δει κανείς τι έχει κάνει τελευταία.” 

Υπάρχει όμως αντικαταστάτης; Βεβαίως και υπάρχει. Και αυτή τη φορά μιλάμε για τον Ben Whishaw, τον οποίο έχει προσεγγίσει η παραγωγή, η πρόταση έχει γίνει, και οι συζητήσεις συνεχίζονται ακόμα. Θα δούμε…

Πάντως ο May δηλώνει ενθουσιασμένος με αυτό το ενδεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,