Η Robin Wright θα παίξει στο sequel του Blade Runner - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Robin Wright θα παίξει στο sequel του Blade Runner

Ειδήσεις | 1-4-2016 |

Αφήνοντας για λίγο τους διαδρόμους του Λευκού Οίκου και τις συνωμοσίες της ως Claire Underwood στο House of Cards, Η Robin Wright βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συμμετέχει στο cast του πολυαναμενόμενου sequel του κλασσικού έπους επιστημονικής φαντασίας Blade Runner του Ridley Scott.

Η ηθοποιός θα ερμηνεύσει έναν σημαντικό ρόλο στο πλευρό του Harrison Ford, που επιστρέφει ως Rick Deckard, και του Ryan Gosling που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί για το χωρίς επίσημο τίτλο ακόμα Blade Runner 2, αν και οι λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν οι νεοεισερχόμενοι κρατούνται προς το παρόν επτασφράγιστο μυστικό.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Dennis Villeneuve του εξαιρετικού Sicario που είδαμε πέρυσι, με το σενάριο να υπογράφει ο Hampton Fancher που ήταν σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, μαζί με τον Michael Green. Ο Ridley Scott συμμετείχε και αυτός στη δημιουργία της ιστορίας του sequel ενώ θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου του 2018, μια χρονιά πριν το έτος που διαδραματίζεται το πρώτο Blade Runner, και ακόμα δεν έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα, εκτός από αυτά στις ταινίες Fast and Furious βέβαια, κρίμα…