Η Marvel ακυρώνει το "Inhumans", για χάρη των Spiderman και Ant-Man - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Marvel ακυρώνει το “Inhumans”, για χάρη των Spiderman και Ant-Man

Ειδήσεις | 25-4-2016 |

Σε μία εντελώς ασυνήθιστη κίνηση η Marvel ακυρώνει την παραγωγή του The Inhumans και έτσι η ‘Τρίτη Φάση’ του κινηματογραφικού της σύμπαντος μειώνεται κατά μία ταινία. Η ομάδα των ηρώων φαίνεται ότι με κάποιον τρόπο θα εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Agents Of S.H.I.E.L.D., και η ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες για την ταινία ήταν στις 12 Ιουλίου του 2019. Και μπορεί αυτή τη στιγμή η ταινία να βρίσκεται στον πάγο, αλλά ο υπεύθυνος της εταιρείας, Kevin Feige δηλώνει ότι θα συμβεί σίγουρα κάποια μέρα.

Τι συνέβη όμως; Το πιο πιθανό είναι ότι η Marvel μετακινεί απλά τα πιόνια της σκακιέρας προσπαθώντας να βάλει νέους παίκτες στο παιχνίδι.

Παράδειγμα: Από εκεί που κανείς δεν το περίμενε, ή μάλλον για να το θέσουμε πιο σωστά, κανείς δεν το περίμενε τόσο σύντομα, δύο νέες ταινίες που δεν είχαμε υπολογίσει μπαίνουν στο πρόγραμμα. Spider-Man: Homecoming και Ant-Man And The Wasp. Η πρώτη ήρθε μετά το ενδιαφέρον του κοινού για τον Spiderman, με την ελπίδα ότι δεν θα απογοητευτεί ξανά. Η δεύτερη λογικό καθώς το Ant-Man ήταν μία αναπάντεχη επιτυχία, αλλά και μία αξιόλογη ταινία της Marvel. Οι προτεραιότητες λοιπόν άλλαξαν, και έτσι το The Inhumans θα καθυστερήσει.

“Σίγουρα θα συμβεί. Είναι μία σπουδαία ιστορία, με μία σπουδαία οικογένεια χαρακτήρων,” δήλωσε ο Feige στην The New York Daily News. “Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα υπάρξει στην Τρίτη ή Τέταρτη Φάση.”

Περιμένουμε και θα δούμε.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,