Οι Mark Wahlberg και Will Ferrell, θα επιστρέψουν για το sequel του "Daddy's Home" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Mark Wahlberg και Will Ferrell, θα επιστρέψουν για το sequel του “Daddy’s Home”

Ειδήσεις | 25-4-2016 |

Και μπορεί οι κριτικές τον προηγούμενο μήνα σχετικά με το “Daddy’s Home” να μην ήταν και οι καλύτερες (διάβασε τη δική μας κριτική εδώ), και να καθιστούσαν σχεδόν σίγουρο το γεγονός ότι δεν θα δούμε συνέχεια της ταινίας, ωστόσο τα $240 εκατομμύρια των εισπράξεων, οδήγησαν τους παραγωγούς στην απόφαση πως πρέπει να δημιουργηθεί το sequel, και πάλι με τους Will Ferrell και Mark Wahlberg.

Το “Daddy’s Home” ήταν ταινία reunion για το πρωταγωνιστικό δίδυμο. Προς υπενθύμιση, στην ταινία ο Brad (Ferrell), είναι ένας σχετικά ήσυχος άνθρωπος, παντρεμένος με την Sara (Linda Cardellini). Τα πράγματα γίνονται δύσκολα όταν ο “σκληρός” πρώην άντρας της Sara, Dusty (Wahlberg) επιστρέφει και οι δυο τους θα βρεθούν σε έναν πόλεμο για να αποδείξουν ποιος είναι καλύτερος.

Καμία πληροφορία δεν υπάρχει ακόμα σχετικά με το σενάριο του sequel, και λογικό ακούγεται, δεδομένου του ότι η ταινία βγήκε στις αίθουσες μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Όπως είπαμε οι With Ferrell και Wahlberg επιστρέφουν. Οι Sean Anders και John Morris θα υπογράψουν εκ νέου το σενάριο, με τον Anders να σκηνοθετεί την ταινία.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,