Η Margot Robbie μας αποκαλύπτει το πόσο άτακτη θα είναι η Harley Quinn στο Suicide Squad - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Margot Robbie μας αποκαλύπτει το πόσο άτακτη θα είναι η Harley Quinn στο Suicide Squad

Ειδήσεις | 15-4-2016 |

Ο χαρακτήρας της Dr. Harleen Quinzel ή αλλιώς Harley Quinn που την υποδύεται η Margot Robbie ήδη έχει ξεχωρίσει από τα trailer της ταινίας και είναι ένας ρόλος που η ηθοποιός ξεκάθαρα λατρεύει. Μιλώντας στο Hero Complex αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την Harley και επίσης παραδέχτηκε ότι έκλεψε μερικά αντικείμενα από τα πλατό των γυρισμάτων.

Η Robbie επιβεβαίωσε ότι η Harley χρησιμοποιεί την εκπαίδευση της ως ψυχολόγος με σκοπό να χειρίζεται να τα μέλη του squad.

”Έχει αρκετές γνώσεις στο να πως να ψυχολογεί τους ανθρώπους και να βρίσκει τα κουμπιά τους, και ως Harley Quinn τις χρησιμοποιεί για να τους χειρίζεται και να παίζει μαζί τους. Εννοείται ότι κάτι τέτοιο κάνει και με το squad. Πάντα διαλέγει κάποιον για να πειράξει και να παίξει με το μυαλό του.”

Η ηθοποιός επίσης μίλησε για το ότι ο Joker είναι ένας πολύ επιθετικός και βάναυσος σύντροφος για τη Harley και περιέγραψε τη σχέση τους ως ”εθιστική”, ”άρρωστη” και ”άκρως δυσλειτουργική”. Στη συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη ότι έκλεψε μερικά σουβενίρ από τα γυρίσματα.

”Πήρα όντως το jacket και επίσης πήρα το ρόπαλο. Το έχω δίπλα από το κρεβάτι μου έτσι ώστε αν μπει κάποιος διαρρήκτης να του έχω μια δυσάρεστη έκπληξη”

To Suicide Squad έρχεται στους κινηματογράφου στις 5 Αυγούστου. Δείτε επίσης:

O “Deadpool” αναγκάζει την “Suicide Squad” να γίνει πιο αστεία

Suicide Squad – Νέο Blitz Trailer

Έπεται sequel στις περιπέτειες της Suicide Squad

Διαβάστε περισσότερα για: ,