Η Jennifer Lawrence καλεί το Hollywoodνα αποδεχθεί τον νέο 'normal' σωματότυπο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jennifer Lawrence καλεί το Hollywoodνα αποδεχθεί τον νέο ‘normal’ σωματότυπο

Ειδήσεις | 9-4-2016 |

Η Jennifer Lawrence σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε στο Harper’s Bazaar, μίλησε γα έναν καινούργιο τύπο “κανονικού” σώματος, που πρέπει να γίνει αποδεκτός από το Hollywood. Η οσκαρούχα πρωταγωνίστρια υπονόησε ότι η κοινωνία έχει συνηθίσει τόσο πολύ στα υπέρ-αδύνατα θηλυκά πρότυπα, ώστε οι υγιείς γυναίκες έφταναν στο σημείο να θεωρούν ότι είχαν κάποια παραπανίσια κιλά για να χάσουν.

“Θα ήθελα να δημιουργηθεί ένας νέος τύπος “κανονικού” σώματος. Όλοι μου λένε: Μας αρέσει που έχεις ένα κανονικό σώμα. Και απαντώ: Δε νομίζω ότι έχω ‘κανονικό’ σώμα. Κάνω pilates καθημερινά. Τρώω, αλλά γυμνάζομαι πολύ περισσότερο από ότι ένας απλός άνθρωπος” δήλωσε η Lawrence.

“Θεωρώ ότι έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ τα λιποβαρή σώματα, που όταν κάποια έχει κανονικό βάρος θα πούμε ‘Θεέ μου, έχει καμπύλες’. Γεγονός που είναι τρελό. Το μετά βίας μίνιμουμ υγιούς βάρους έχει γίνει το ανώτατο όριο του αποδεκτού.” συνέχισε.

H Lawrence σχολίασε επίσης τις θυελλώδεις αντιδράσεις των ΜΜΕ για το υπόμνημά της (σχετικά με τις ανισότητες των πληρωμών μεταξύ των φύλων στο Ηollywood) για τη φίλη της Lena Dunham στο Lenny newsletter: “Δεν μπορούσα να διανοηθώ αυτό που θα επακολουθούσε και προφανώς κράτησα μόνο τα αρνητικά σχόλια. Δεν έδωσα καμία σημασία στη θετική ανταπόκριση. Αλλά πραγματικά, οι άνθρωποι που το κατέκριναν είναι οι ίδιοι που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να πληρώνονται το ίδιο με τους άντρες. Άρα δεν με ενδιαφέρει πραγματικά η άποψή τους.”