Οι επόμενες ταινίες της Disney έχουν Jolie, Burton, Emma Stone, και πολλού ακόμα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι επόμενες ταινίες της Disney έχουν Jolie, Burton, Emma Stone, και πολλού ακόμα

Ειδήσεις | 26-4-2016 |

Η Disney συνεχίζει να προγραμματίζει, όχι μόνο τις ταινίες της Marvel και τα Star Wars, καθώς έχει τόσους άσσους στα μανίκια της, που μπορεί να κατηγορηθεί για σημαδεμένη τράπουλα.

Οι άσσοι στους οποίους αναφερόμαστε έχουν και ονόματα: Το sequel του Jungle Book, τη συνέχεια του Maleficent, αλλά και την Emma Stone σαν Cruella De Vil, στην αναβίωση των σκυλιών της Δαλματίας, μεταξύ άλλων.

Και μπορεί ο σκηνοθέτης του “Βιβλίου της Ζούγκλας”, Jon Favreau, σε πρόσφατη συνέντευξη του να δήλωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις μόνο, η ανακοίνωση της εταιρείας, αφορά την επιστροφή αυτού, αλλά και του σεναριογράφου Justin Marks. Η Cruella, έχει πρωταγωνίστρια την Stone και σεναριογράφο την Kelly Marcel. Επόμενος σταθμός το Jungle Cruise, με τον Dwayne Johnson και σεναριογράφους τους John Requa και Glenn Ficarra. Αλλά θα έχουμε και επιστροφή του Tim Burton στην εταιρεία με τον Dumbo, σε σενάριο της Ehren Kruger.

Έχουμε κι άλλα. Η Ava DuVernay θα σκηνοθετήσει το A Wrinkle In Time σε σενάριο της Jennifer Lee. Η Angelina Jolie επιστρέφει στο Maleficent 2, σε σενάριο της Linda Woolverton. Ο Rob Marshall ετοιμάζει το sequel της Mary Poppins, το οποίο τοποθετείται χρόνια μετά την πρώτη ταινία, με την Emily Blunt στον ρόλο της ιπτάμενης Νταντάς. Η σκηνοθέτης Lasse Hallstrom είναι στην δημιουργία του The Nutcracker And The Four Realms, και τέλος έχουμε την Reese Witherspoon να συμμετέχει στο ατιτλοφόρητο ακόμα film αφιερωμένο στην Τίνκερμπελ, σε σενάριο της Victoria Strouse.

Ναι ναι ναι…. Μας περιμένουν πολλά, και τα περισσότερα θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε από το 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,