Η Χιονάτη έχει αδερφή ! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Χιονάτη έχει αδερφή !

Ειδήσεις | 2-4-2016 |

Η Disney συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων που τη θέλει να γυρίζει τις κλασικές της ταινίες κινουμένων σχεδίων σε ταινίες με κανονικούς ηθοποιούς, όπως έγινε με την “Maleficent”, τη περυσινή  “Cinderella” και το επερχόμενο  “Beauty and the Beast” με την Emma Watson, καταπιάνεται αυτή τη φορά με την ιστορία της Χιονάτης.

Δεν θα είναι όμως η γνωστή ιστορία της Χιονάτης με τους 7 νάνους. Θα γνωρίσουμε την αδερφή της που ονομάζεται Red Rose (Kόκκινο Ρόδο) και σε αυτόν τον χαρακτήρα θα βασίζεται η ταινία.

snow-white

Η Red Rose είναι χαρακτήρας των παραμυθιών των αδερφών Grimm και δεν έχει κάποια σχέση με την ιστορία της Χιονάτης έτσι όπως την ξέρουμε από την ταινία της Disney.

Στην ένωση, λοιπόν, της Χιονάτης και της αδερφής, που δεν γνωρίζαμε ότι είχε, όταν η Χιονάτη δαγκώνει το μήλο και πέφτει σε βαρύ ύπνο, η αδερφή της μαζί με τον Γκρινιάρη και τους υπόλοιπους νάνους αναλαμβάνουν την επικίνδυνη αποστολή του να σπάσουν την  κατάρα και να επαναφέρουν την Χιονάτη πίσω στη ζωή.

Όπως καταλαβαίνετε ούτε πρίγκιπας ούτε φιλιά, μόνο αδερφική αγάπη και girl power!

Επίσης με αυτές τις επιλογές φαίνεται πως η Disney  προσπαθεί να  επαναπροσδιορίσει τους κλασικούς της χαρακτήρες και να ξεφύγει από τις επικρίσεις που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια για τα πρότυπα που καλλιεργεί για τα μικρά παιδιά και ιδιαίτερα για τα κορίτσια.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,