Η Ana de Armas βουτάει στον sci-fi κόσμο του "Blade Runner 2" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Ana de Armas βουτάει στον sci-fi κόσμο του “Blade Runner 2”

Ειδήσεις | 22-4-2016 |

Στις αρχές της εβδομάδας ορίστηκε, εκ νέου, η επίσημη πρεμιέρα του Blade Runner 2. Ενώ αρχικά είχε τοποθετηθεί για τις 12 Ιανουαρίου του 2018, πλέον το ημερολόγιο πήγε μερικούς μήνες πίσω και σταμάτησε στις 6 Οκτωβρίου του έτους 2017. Τα καλά νέα ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί αφού η νέα ταινία-sequel του Denis Villeneuve(Sicario) πρόσθεσε ένα ακόμη όνομα στους τίτλους του καστ. Η πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη Ana de Armas, την οποία προσφάτως είδαμε στο “Knock Knock” να βασανίζει τον Keanu Reeves, θα αποτελέσει κινηματογραφικό βέλος στην φιλμική φαρέτρα του σπουδαίου σκηνοθέτη.

Καθώς φαίνεται η χρονιά εξελίσσεται πάρα πολύ καλά για την νεαρή ηθοποιό. Μετά το “Knock Knock” συνάντησε για δεύτερη φορά στην μεγάλη οθόνη τον Keanu Reeves στο “Exposed” χωρίς όμως να καταφέρνουν και πολλά πράγματα οι δυο τους αφού οι παραπάνω ταινίες δεν άγγιξαν ποτέ το φιλοθεάμων κοινό. Παρά τις μέτριες ταινίες η de Armas απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στο κινηματογραφικό στερέωμα καλύπτοντας μάλιστα ευρεία γκάμα απαιτητικών ρόλων.

ana-de-armas-blade-runner-2-harrison-ford-ryan-gosling

Το καλοκαίρι που μας έρχεται η πανέμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο “War Dogs” του Todd Phillips αλλά και στο “Hands of Stone” του Jonathan Jakubowicz. Δύο ταινίες που λογίζονται ως πιθανά blockbuster.
Όσον αφορά τον ρόλο που θα έχει στο sequel του “Blade Runner”, μέχρι στιγμής τηρείται απόλυτη μυστικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η επίσημη ανακοίνωση της Alcon Entertainment στον Τύπο, κάνει λόγο για πρωταγωνιστικό ρόλο που προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την γοητευτικότατη Armas.
Οι Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright και Dave Bautista είναι, μόνο, μερικά από τα υπέρλαμπρα αστέρια που θα τεθούν στην σκηνοθετική διάθεση του Denis Villeneuve.

To sci-fi sequel της αλησμόνητης ταινίας του 1982 αρχίζει γυρίσματα τον προσεχή Ιούλη, υπό την συνεχή επίβλεψη του προπάτορα Ridley Scott, και ανοίγει αυλαία στις 6 Οκτωβρίου το 2017.

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μια γεύση από “Blade Runner”

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,