Γυρίσματα στην Ελλάδα για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γυρίσματα στην Ελλάδα για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones

Ειδήσεις | 1-4-2016 |

Μπορεί η Ελλάδα να έχασε το τραίνο της παραγωγής του νέου Bourne, το οποίο προσομοιώνει την χώρα μας στο μετρό του Λονδίνου και την Ισπανία, όμως φαίνεται ότι κερδίζει μια μεγάλη μάχη. Αυτήν για τον Σιδερένιο θρόνο. Έτσι ενώ αναμένουμε την νέα σεζόν του Game of Thrones στις 24 Απριλίου, η παραγωγή της επόμενης, έβδομης σεζόν είναι ήδη στα σκαριά και σημερινές πληροφορίες θέλουν την παραγωγή να φέρνει τα γυρίσματα της σειράς, για την ακρίβεια μέρος τους, στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Ζευγάρι ταξιδεύει στην Κροατία και φωτογραφίζεται σε όλες τις τοποθεσίες γυρισμάτων του Game of Thrones

Συγκεκριμένα μέλη της παραγωγής του Game of Thrones, βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα για να δουν πιθανές περιοχές για γύρισμα, που πιθανώς να γίνει το καλοκαίρι. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το location scouting έγινε στα Μετέωρα, την Μονεμβασιά και την Σαντορίνη. Το ποιες από αυτές τις τοποθεσίες θα επιλεγούν τελικά και σε ποιες περιοχές του Westeros θα αντιστοιχούν δεν το γνωρίζουμε, όμως ίσως να έχουμε την χαρά φέτος στις διακοπές μας να δούμε μπροστά μας τους αγαπημένους (ή μισητούς) ήρωες της σειράς – φαινόμενο.

Greece-Meteora-Sunset-Monastery-Pink-II

Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να φέρουν την Ελλάδα στο κέντρο της προσοχής αρκετών τουριστών που ακολουθούν φανατικά τις επιλογές των παραγωγών της σειράς, όπως μπορείτε να δειτε και στο λινκ παραπάνω για την Κροατία.

Άντε και καλό μας μήνα!