Γιατί ο C-3PO έχει ένα κόκκινο χέρι; Η απάντηση βρέθηκε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γιατί ο C-3PO έχει ένα κόκκινο χέρι; Η απάντηση βρέθηκε

Ειδήσεις | 17-4-2016 |

Στα διαστήματα ανάμεσα στις ταινίες Star Wars που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, η Disney έχει βάλει σκοπό να μας ενημερώσει για ότι συνέβη σε όλους τους ήρωες τα 30 χρόνια που προηγήθηκαν της ταινίας  Τhe Force Awakens.

Την εβδομάδα που πέρασε  κυκλοφόρησε ένα κόμικ που αφηγείται την ιστορία του C-3PO  και μας εξηγεί την προέλευση του κόκκινου χεριού.

star-wars-c3po-comic

Όταν η αποστολή να σώσουν τον Admiral Ackbar δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε ο Threepio και μερικά ακόμα ανδροειδή καταφέρουν να επιβιώσουν. Πρέπει όμως, να διασχίσουν ένα εχθρικό πλανήτη ώστε να καταφέρουν να επιζήσουν και να παραδόσουν ένα Αυτοκρατορικό ανδροειδές πρωτόκολλου.

Στη διαδρομή ο C-3PO και το Αυτοκρατορικό ανδροειδές αναπτύσσουν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Εκεί βρίσκεται η απάντηση για το ένα και μοναδικό κόκκινο χέρι που έχει ο C-3PO. Αποκαλύπτεται ότι το χέρι είναι του Αυτοκρατορικού ανδροειδούς που συνόδευε και το οποίο θυσιάστηκε για να τον προστατέψει και να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει την αποστολή τους. Επίσης, καθώς τα ανδροειδή υπόκεινται συχνά σε σβήσιμο μνήμης, αυτό το κόκκινο χέρι αποτελεί υπενθύμιση της θυσίας του φίλου του.

Με την αποκάλυψη αυτής της ιστορίας είναι σίγουρο ότι από εδώ και πέρα θα βλέπεις τον C-3PO με άλλο μάτι.

Διαβάστε περισσότερα για: