Έτσι θα γυρίσει 4 ταινίες Avatar μαζί ο Cameron - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έτσι θα γυρίσει 4 ταινίες Avatar μαζί ο Cameron

Ειδήσεις | 20-4-2016 |

Ο James Cameron ανακοίνωσε πρόσφατα ότι όχι μόνο θα κάνει τα sequel του Avatar που έχει υποσχεθεί, αλλά μάλιστα ότι κατά την συγγραφή του σεναρίου, τα 3 sequel που ετοίμαζε έγιναν τέσσερα! Μάλιστα έδωσε και ημερομηνίες που θα τα δούμε στις αίθουσες, με το πρώτο να έρχεται τον Δεκέμβρη του 2018 και τα υπόλοιπα να ακολουθούν το 2020, 2022 και 2023! Λίγο νωρίτερα το πρώτο Avatar sequel είχε μεταφερθεί από τον Δεκέμβρη του 2017, λόγω Star Wars.

Ίσως το πιο σημαντικό σημείο της ανακοίνωσης του Cameron ήταν το ότι όλες αυτές οι ταινίες θα γυριστούν μαζί. Ο Cameron λοιπόν επανήλθε για να μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες για αυτό το εγχείρημα. “Θα είναι πιθανότατα η πιο μεγάλη πρόκληση που θα αντιμετωπίσω στην καριέρα μου. Νομίζω ότι και οι ηθοποιοί θα είναι το ίδιο ανυπόμονοι όπως και γω γι’αυτή την πρόκληση. Θα είναι σαν να γυρίζουμε κάτι και κάποιος να έχει πεθάνει ωστόσο λίγο αργότερα θα παίζει σε άλλη σκηνή. Είναι ένα saga. Θα είναι σαν να κάνουμε τους τρεις Godfather και να τους γυρίζουμε όλους μαζί.” είπε ο Cameron, εννοώντας ότι το γύρισμα των τεσσάρων ταινιών μαζί θα έχει τεράστιες προκλήσεις με κύρια να είναι η συνέχεια του γυρίσματος, καθώς τα γυρίσματα των τεσσάρων ταινιών θα είναι μπλεγμένα μεταξύ τους για τεχνικούς λόγους.

Θα είναι μια μεγάλη παραγωγή που θα μοιάζει με mini-σειρά, είπε επίσης ο Cameron, αφήνοντας ανοιχτό για παράδειγμα το ενδεχόμενο να δουλέψει το πρωί σε μια σκηνή του Avatar III: My Na’vi Will Go On όπου η Neytiri ιππεύει ένα άλογο (η κάτι σχετικό στην Πανδόρα), και το βράδυ μια σκηνή από το Avatar IV: The Blue Bloodening όπου ο Jake παλεύει με έναν εξολοθρευτή. Τα ονόματα των ταινιών είναι προφανώς ενδεικτικά. Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που σειρές ταινιών γυρίζονται back to back, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Όμως φαίνεται ότι αυτό που πάει να κάνει ο Cameron με τέσσερις ταινίες στο ίδιο set, είναι κάτι το πραγματικά ιδιαίτερο.